Ero Qigong ja Tai ChiQigong vs Tai Chi

Qigong on ikivanha käytäntö, joka kirjaimellisesti tarkoittaa viljellä elinvoimaa, tai gi. Tämä tapahtuu yhdistämällä harjoituksia tai liikkeet, itse hierontaa, ja meditaatio ja hengitys harjoituksia. Tai Chi on hyvin tunnettu ja suosittu käytäntö Qigong, mutta se suoritetaan liikkeen. Kaikki käytäntöjä, kuten jooga, Tai Chi ja Qigong ovat eräänlaista meditaatiota, joka sallii järjestelmän linjassa sen energiaa, ja kaikki harjoitellaan liikkuvat harjoituksia. Ero Qigong ja Tai Chi on, miten nämä harjoitukset harjoitellaan, ja miten energia on manipuloitu kehossa.

Perinteisesti Tai Chi harjoitetaan hyvin erityinen muoto. Sinun täytyy ensin oppia joukko harjoituksia ja vartalon asennot joka vie noin 45 minuuttia suorittaa, ja sitten se kestää noin vuoden oppia ja eliniän täydellinen. Kanssa Qigong, voit ottaa yksinkertaisia ​​harjoituksia ja oppia ne nopeasti, toistamalla niitä uudestaan ​​ja uudestaan. Osa näistä harjoitukset ovat peräisin Tai Chi asennot, ja sitten niitä kutsutaan Tai Chi Qigong.

Vaikka harjoitellaan Tai Chi, kokelas pyydetään keskittämään energiansa selviä tasolla hänen järjestelmän, joko ilmentävät voima hänen energiaa, tai ohjaaminen jotka pakottavat tiettyyn ruumiinosallaan. Tämä on sama harjoittavien Qigong. Kuitenkin Tai Chi on keskittynyt enemmän asennon ja yhdenmukaistaminen kun tekee harjoituksia, joka on jotain sinun täytyy muistaa, kun olet harjoitellaan Qigong samoin; kuitenkin, säännöt eivät ole niin kovia.

Toinen tärkeä ero Tai Chi ja Qigong on ajatus harjoitellaan parin kanssa, tai koskettaa kädet joku muu luoda enemmän energiaa. Tämä on hyvin yleisesti tehdään Tai Chi, ja te usein nähdä ihmisiä harjoitellaan Tai Chi ryhmissä, kun taas Qigong, ainoa tapa koskettavaa on itsestään hieronta tai vyöhyketerapiaa.

Vuonna Qigong, sinua pyydetään tekemään useita harjoituksia uudestaan ​​ja uudestaan. Kuitenkin Tai Chi, voit tehdä joukon harjoituksia muutaman kerran ja sitten siirtyä seuraavaan joukkoon. Toistamiseen ei ole niin yleistä Tai Chi kuin se on Qigong.

Tai Chi perustuu kamppailulajeja, ja yrittää työskennellä sisäisen energiat kehon. Qigong on ikivanha, perinteinen kiinalainen käytäntö, joka mahdollistaa yksilön säilyttää terveen tasapainon energioiden saada oikea vakautta, ja se myös ehkäisee energian tukokset järjestelmässä.Toinen ero Qigong ja Tai Chi, että Tai Chi ei ole jotain, että voit oppia helposti, tai nopeasti. Tämä ei ole käytännössä voi oppia kautta videoita. Qigong on helppo oppia, parempi terveyshyödyt nähdään nopeammin, ja voit oppia Qigong videosta samoin. Kuitenkin useimmat ihmiset haluavat Tai Chi yli Qigong, koska virtaus liikkeet Tai Chi on erittäin mielenkiintoinen ja rentouttava.

Yhteenveto:

1. Tai Chi on liikuntamuoto, joka saattaa kestää kauemmin oppia, mutta Qigong voi oppia nopeasti.

2. Tai Chi perustuu kamppailulajeja, ja on keskittynyt yhteistyöhön sisäistä energiat kehon, kun Qigong on ikivanha, perinteinen kiinalainen käytäntö.