Ero Night and Day CreamNight vs päivävoide

Ihmiset käyttävät voiteet hehkuva iho ja myös säilyttää terve iho. Ihmiset käyttävät erilaisia ​​voiteita kuin yö ja päivä voiteet, jotka ovat erilaisia ​​vaikutuksia.

Yksi tärkeimmistä eroista päivän ja yön kerma on, että päivä voiteet ovat ainesosia, jotka suojaavat ihoa ultravioletti säteiltä taas yön voiteet ei ole tällaisia ​​ainesosia.

Vaikka päivävoide antaa oikean määrän ravintoa tarvitaan päivällä, yöllä kerma täyttöjä ja palauttaa mahdolliset ravitsemus, joka on kadonnut päivällä. Toisin kuin päivävoide, yö voiteet sisältävät enemmän vitamiineja kuin imeytyy enemmän näitä yöaikaan.

Päivä voiteet sisältävät vähemmän öljyä kuin yö voiteet. Lisäksi päivä voiteet ovat paljon kevyempi kuin yön voiteet. Yö voiteet ovat erittäin keskittyneet, paksumpi ja vahvempi kuin päivä voiteet. Jos yö voiteet käytetään päiväsaikaan, nämä antaa rasvainen ilmeen.

Night voiteet tiedetään korjata ja kosteuttavat ihoa. Yö voiteet sisältävät ainesosia, kuten C-vitamiinia, retinolia ja alfahydroksihappoja, jotka auttavat vahvistamaan ihon 's puolustava kilpi.

Päivä voiteet antavat iholle suojan haitallisilta tekijöistä. Päivä voiteet myös auttaa kosteuttava ihoa on mahdollisuus saada dehydratoidut auringossa. Päivä voiteet on myös kevyt koostumus, joka auttaa huokoset hengittämään kunnolla.

Päivä voiteet on tarkoitus suojata ihoa haitallisilta asioita. Päivä voiteet auttaa myös ihoa taistelemaan saastumista. Antioksidantti ainesosia auttaa ihon suojaamiseen heikkenemisestä vaikutusten vuoksi useista tekijöistä.

Yhteenveto1. päivä voiteet ovat ainesosia, jotka suojaavat ihoa ultravioletti säteiltä taas yön voiteet ei ole tällaisia ​​ainesosia.

2. Päivävoide antaa oikean määrän ravintoa tarvitaan päivällä. Yövoide täyttöjä ja palauttaa mahdolliset ravitsemus, joka on kadonnut päivällä.

3. päivä voiteet sisältävät vähemmän öljyä kuin yö voiteet.

4. Toisin kuin päivävoide, yö voiteet sisältävät enemmän vitamiineja kuin imeytyy enemmän näitä yöaikaan.

5. yö voiteet ovat keskittyneet, paksumpi ja vahvempi kuin päivä voiteet. Päivä voiteet ovat paljon kevyempi kuin yön voiteet.

6. päivä voiteet apua kosteuttava ihoa on mahdollisuus saada dehydratoidut enemmän auringossa.