Ero Kasvava ja sokerointiVahaus vs sokerointi

On olemassa monia menetelmiä häiritsevät ihokarvat kehomme, ja valittu menetelmä todella riippuu kunkin yksittäisen 's mieltymykset. Sokerointi ja vahaus on kaksi yhteistä menetelmistä, ja se on hyödyllistä ymmärtää etuja ja haittoja kunkin, kuten sekä mitä menetelmiä käytettäessä, ennen kuin menee ammattilainen ovat hiukset poistaa. Molemmat menetelmät ovat yleensä tehnyt ammattilainen, ja poistaa hiukset vain tilapäisesti, mutta pidemmän aikaa kuin tavalliset parranajo.

Useimmat ihmiset tuntevat, miten vaha teoksia. Prosessi vahaus voidaan käyttää kuumaa tai kylmää vahaa, mutta jos vaha on liian kuumaa, se voi polttaa ihoa. Hot vaha on tehokkaampi kuin kylmä vahaus, koska lämpö kuuma vaha aiheuttaa ihon 's huokoset auki, ja karvat ovat sitten helpommin vedetty niiden juuret.

Voitelutiloissa menettely liittyy käytön lämmin vaha, joka on nestemäisessä muodossa, ja tämä levitetään alueille, joilla hiukset on poistettava. Paloja kangasta asetetaan sitten päälle vahaa ja vaha ja kangas jää aikaa jäähtyä ja kovettua hieman. Palaset kankaalla sitten vedetään pois ihon suuntaan, että hiukset kasvavat. Koska karvat vedetään ulos niiden juuret, uudelleen hiusten kasvua lykätään enintään kahdeksan viikkoa. Koska ennakkovaroituksen vaikka vaha voi olla tuskallista!

Toisaalta, sokerointi on vähemmän kivulias toimenpide, joka toimii pitkälti samalla tavalla kuin vahaus. Ero on aine levitetään iholle karvojen poistamiseksi. Sen sijaan, että vaha, ammatti käyttää tahnamaista ainetta, joka on yhdistelmä vettä, sokeria ja sitruuna. Tämä tahna levitetään iholle, ja lämpöä ihon lämpötilaa on nostettu tahna, joten se notkea. Tahna levitetään vastaan ​​suuntaan hiusten kasvua, ja sitten poistettiin pinseteillä vastakkaiseen suuntaan. Tämä menettely poistaa karvat niiden juuret.Sokerointi on vasta henkilöille, jotka käyttävät Retin ja acutane. Prosessi ei saa käyttää kaksitoista kuukautta acutane käyttäjiä, tai kolmen päivän käytön jälkeen Retin A.

Kuten mainittiin, sokerointi on vähemmän tuskallista kuin vahaus, koska sokerointi on enemmän hilseilyä prosessi. Ihottumat ovat todennäköisempiä, kun vaha prosessi kuin jälkeen kyseinen prosessi. Toinen etu sokerointi, että sokerinen aine on helpompi puhdistaa iholta kuin tahmeaa ainetta vahan. Tärkeimmät erot näiden kahden menetelmät ovat aineita, joita käytetään poistamaan hiukset, ja se, että vaha voisi käyttää lämpöä, kun taas, sokerointi ei liity mitään muuta lämpöä kuin iholta 'luonnollinen lämpötila.

Yhteenveto:

1. Menetelmä sokerointi on vähemmän tuskallista kuin vahaus.
2. vahaus menetelmä käyttää kuumaa tai kylmää vahaa, kun taas, sokerointi käyttää liitä tehty vesi, sokeri ja sitruuna.
3. On helpompi puhdistaa ihoa jälkeen sokerointi, kuin voitelun jälkeen.
4. Kasvava yleensä käyttää lämmön auttamiseksi karvanpoisto prosessi, kun taas sokeri seosta ei ole lämmitetty.
5. Ihottumat ovat todennäköisesti näkyä, kun vaha kuin kuluttua sokerointi.