Ero UPS ja FedExUPS vs. FedEx

Parasta maissa, jotka ovat kilpailukykyisiä paketti verkkokapasiteettiliiketoimintaan on, että jos joskus haluat lähettää jotain jollekin, onko tämä paketti on luokiteltu vai ei ja hauras tai ei, te 'd taattava, että se on turvallisissa käsissä. Paitsi että riippumatta siitä, mitä paketti harjoittaja-yritys valitaan te 'd taata laadun palvelun, että se' ll antaa. Nämä paketti harjoittaja yritykset ovat eräänlainen pakko imeä jopa teitä niin te 'd valita ne yli muiden. Joten paras tapa osoittaa he 'uudelleen aitoa verrattuna muihin on miellyttää sinua ja ylittää odotuksesi laadusta palvelun. Kuten esimerkiksi, jos haluat, paketti toimitetaan päivässä sitten, te todella valita operaattorin yritys, jolla on etuajassa. Jos haluat kaiken tapahtumaan edullisia, voit valita operaattorin yritys, jolla on alhaisimmat. Jos halutaan paketti käsitellään kuin uusi syntynyt lehmä (vain pehmeämpi), voit mennä operaattorin yritys, jossa tutkittiin suosiossa on tee taulukko.

Yhdysvalloissa erittäin kilpailukykyinen paketti kuljetusyhtiöt ovat kukaan muu kuin UPS ja FedEx. Molemmat ovat erittäin suosittuja yrityksiä, jotka eivät ole ainoastaan ​​tunnettuja massiivinen paketti kuljettavat liiketoimintaa vaan myös niiden antelias sponsorointi urheilun maailmassa. UPS on virallinen sponsori erittäin kuvitettu urheilutapahtumien kuten NASCAR ja olympialaiset, kun FedEx on virallinen sponsori NBA ja NFL. Nämä kaksi yritystä ovat todella toistemme kurkussa ja jatkuvasti osoittaa pois toistensa kanssa saadakseen yleisön 'luottamuksen. Tässä lisää eroja kahdesta jos tarvitset lähettää paketin ja et vieläkään tiedä, mitä ovat UPS ja FedEx koska juuri siirtynyt toisella puolella maapalloa.

UPS United Parcel Service, aluksi, on iskulause 'Mitä ruskea tehdä sinulle?'. Brown on virallinen väri yrityksen. Sen logo on kultainen kilpi, joka connotes 'turvallisuus yli paketteja, joten sinun ei' t tarvitse huolehtia mistään muusta '. Paitsi, että logo lupaa myös vahvuus. UPS on kuningas tien, koska sen 25000 ajoneuvoja. Tämä yritys käsittelee jopa 150 kiloa paketti jokaiselle asiakkaalle. Ne toimittavat kansainvälisesti kautta lentoyhtiöt. Nämä harjoittaja ominaisuudet ovat hyvin vaikuttavia, mutta odottaa, että yritys on nykyisten vuodesta 1907. on kuitenkin olemassa muutamia haittoja, kun käyttää palvelua UPS. palvelu on vähän tyyris verrattuna FedEx. paitsi, että kun paketti on toimitettu, UPS jätä se teidän kuistilla, kun kukaan 's ympärillä. UPS myös priorisoi yrityksille yksilöiden kustannuksella. UPS toimisto on vähemmän mahtuu liian verrattuna FedEx.

FedEx, toisaalta, on iskulause 'Relax, sen FedEx'. Yrityksen logo ei ole yhtä vaikuttava kuin UPS vain niitä fontteja jotka oikeinkirjoituksen FedEx. Tämä kantaja perustettiin vuonna 1971, vain vuotta myöhemmin kuin UPS. FedEx 's maaperään kuljetus on heikompi kuin UPS mutta se tekee pois sen 672 lentokoneen, joka kulkee liikaa 375 lentokentillä ympäri planeettaa, joten se kuningas taivaan. FedEx, kuten UPS, toimittaa paketteja ympäri maailmaa, mutta tuo lisämaksu paketteja, jotka painavat yli 70 kiloa. FedEx kuitenkaan maksuja vähemmän kuin UPS. Yhtiöllä on myös parempi toimisto ja ympäristö ystävällisiä ihmisiä verrattuna UPS. ja kun FedEx toimittaa paketin, ne vaativat allekirjoituksen. Jos weren ' t noin vastaanottamaan niitä, ne 'd jätä viesti tai ne tulevat takaisin vain henkilökohtaisesti toimittaa paketin.YHTEENVETO:

1.? UPS ja FedEx erittäin kilpailevien paketti harjoittaja yritykset Yhdysvalloissa.

2. UPS on kuningas tien 25.000 ajoneuvojen kun FedEx on kuningas taivaalle 672 ilma.