Ero EGL ja GIA timanttejaEGL vs GIA timantteja

On olemassa monia eri laboratoriossa että todistaa laatu timantteja, mutta suosituimpia ovat EGL ja GIA. EGL ja GIA kaksi eri luokkiin sertifikaatit käytettävissä sertifioitu timantteja.

GIA
'GIA' tarkoittaa 'Gemological Institute of America.' Se perustettiin vuonna 1913; sitä pidetään johtava laboratorio, joka todistaa helmiä. Henkilökunta työskentelee GIA koostuu hyväksytyistä timantti luokkalaiset, tutkijat ja opettajat. Heillä on toimistot kaikki tärkeimmät timantti maailman kaupungeissa: New York, Moskova, Antwerpen, Mumbai, Osaka, Hong kuningas, Gaborone, Carlsbad, jne GIA kehittänyt 'Four Cs' tekniikka luokittelu timantteja maailmassa. Tämä järjestelmä auttoi standardoinnissa luokittelu tekniikka timanttiteollisuuden. GIA tarjoaa erilaisia ​​palveluja, kuten laser kirjoitus, koulutus palveluja kuluttajille ja timantti ammattilaiset yhdessä luokittelu palvelun.

Tällä GIA arvosteluun löysä timantteja tehdään käyttäen erittäin tiukat. Nämä standardit ovat yhdenmukaisia ​​kaikissa paikoissa. GIA todistaa timantti varovasti arvioimalla sitä neljä tai useamman asiantuntijan.

Kun löysä timantteja lähetetään GIA labs, kestää melkein 6-8 viikkoa timantteja palautetaan myyjälle. Tämä aiheuttaa hieman ongelmia myyjä, koska ne ovat jo maksaneet timantteja ja haluaisi myydä niitä mahdollisimman pian.
GIA timantit myydä 15 prosentista 20 prosenttiin yli EGL timantteja. Jotkut lukevat sen parempaa laatua, ja jotkut lukevat sen yksinkertainen taloustiede. Koska GIA timantit tulevat takaisin myyjälle sertifioinnin jälkeen 6-8 viikon ostaa niitä, myyjä voinut ostaa 3 lisää timanttia tuolloin ja myi ne voittoa. Joten kun he palaavat labs, ne myydään enemmän saada takaisin menetetty rahaa.EGL
'EGL' tarkoittaa 'Euroopan Gemological Laboratory.' Se perustettiin vuonna 1974. EGL Kansainvälisen ja EGL USA on päätoimipaikka kaupungeissa kuten: Lontoo, Pariisi, Mumbai, Johannesburg, jne EGL labs Yhdysvalloissa ovat kaupungeissa kuten New York, Los Angeles, jne EGL vastaa käyttöön 'S13' pisteytysjärjestelmä ja tekniikoita luokittelua, joka sisältää timantteja alle 1 karaatin.

EGL standardit vaihtelevat eri paikoissa. Se on nähty, että EGL Yhdysvalloissa on tiukemmat vaatimukset kuin EGL International. Nyrkkisääntönä eriyttää EGL ja GIA timanttien että EGL ja GIA timantit ovat yhtä laatua, kun timantti on kaksi väriä laadut alempi ja yksi selkeys alempaan luokkaan. Etuna tässä luokittelu on EGL timantit arvostellaan samanvärisiä ja selkeys ovat halvempia kuin GIA timantteja.
Kun löysä timantteja lähetetään EGL varmentamista, ne palautetaan myyjälle kahden viikon 'aikaa.

Yhteenveto:

1. 'GIA' tarkoittaa 'Gemological Institute of America'; 'EGL' tarkoittaa 'Euroopan Gemological Laboratory.'
2. GIA perustettiin vuonna 1913; EGL on perustettu vuonna 1974.
3. GIA kehittänyt 'Four Cs' tekniikka luokittelu timantteja; EGL on vastuussa käyttöön 'S13' pisteytysjärjestelmä.
4. GIA standardit ovat yhdenmukaisia ​​kaikissa paikoissa; EGL standardit vaihtelevat EGL International ja EGL USA.