Ero Qantas ja British AirwaysQantas vs British Airways

British Airways ja Qantas ovat kaksi merkittävintä nimet ilmailualan. Jos entinen, katsotaan suurin lentoyhtiö on Isossa-Britanniassa, jälkimmäinen on Australia 'vastaus heidän ihmisten' s tarve turvallisempia ja laatu lentomatkustuksen. Joka tunnetaan nimellä 'Flying Kangaroo' Australian kansallinen lentoyhtiö C Qantas perustuu Sydney. Mukaan Skytrax, hyvämaineinen viranomainen lentoyhtiön selostuksia, Qantas on 4 tähden lentoyhtiön, joka sijoittui seitsemäs viime vuonna 's (2010) maailman lentoyhtiöiden rankingissa.

Vuodesta 1920 Qantas on lentänyt taivaalla palvella monipuolinen kokoelma matkustajien ja on aggressiivisesti ainutlaatuisesta ilma nimeämällä valintoja käyttämällä nimiä jumalten suosittu Australian lintuja, tunnettu yksilöiden ilmailun maailmassa, ja muita kuuluisuuksia. Sitten se tunnetaan sen koko nimi C Queensland ja Pohjoisterritorio Aerial Services, Limited. Nykyään Qantas tarjoaa matkustajilleen kaikki perus majoitukset ensimmäisen luokan, liike, palkkio talous ja talouteen. Se on parhaillaan toteuttamassa sen rutiini 19 kotimaan paikallista ja 21 kansainvälisiin kohteisiin.

Toisaalta, British Airways vain tuli yksityinen yritys äskettäin vuonna 1987. Se oli pitkään aloittanut toimintansa vuodesta 1974. Sillä on monia solmukohdat kuten London City, Gatwickin ja Heathrow'n lentokentille. British Airways toimii tällä hetkellä noin 150 kohteessa eri puolilla maailmaa ja on yksi eliitin muutaman (noin yhdeksän on erityistä), jotka pystyvät matkustamaan kaikilla kuudella asuttava maanosassa.

Jo jonkin aikaa, British Airways käytetty iskulause C 'Maailman' suosikki lentoyhtiö. 'Kuitenkin yhtiö oli pakko luopua, kun Lufthansa ylitti vuosittaisen matkustajan äänestysprosentti. Tällä hetkellä British Airways jatkaa palvella massoja käyttämällä tagline 'Päivitä British Airways!'On vaikea objektiivisesti osoittaa, joka on parempi lentoyhtiö koska molemmat ovat tunnettuja niiden toiminnan laatu, huippu palvelu ja asiakaspalvelu. He jopa työskennellä käsi kädessä varmistaa, että niiden lennetään täydellä tai lähes täydellä paikkaa. Joten seuraavan kerran varaat lentosi British Airwaysin, Don 't on yllättynyt, että te' ll lentää kyytiin Qantas jet. Tämä näkyy selvästi oneworldiin muodostuu näiden kahden hyvämaineinen lentoyhtiöiden ja useita muita yrityksiä.
Kaiken kaikkiaan se 's mieltymyskysymys ja yksilöllisiä matkustaja kokemus, joka sanelevat lentoyhtiö on parempi. Kuitenkin valita yksi yli muiden on melko subjektiivinen.

Yhteenveto:

1. Qantas on Australian-pohjainen lentoyhtiön, kun British Airways on GB-pohjainen.
2. Qantas on vanhempi lentoyhtiö kuin British Airways.
3. British Airways on suurempi lentokalusto (234 ja kasvaa yhä tulevista kymmeniä uusia tilauksia) kuin Qantas (vain noin 139).