Ero E-Ticket ja I-TicketE-Ticket vs I-Ticket

Tilattaessa lippuja Intiassa, voit valita välillä saamaan E-Ticket tai I-Ticket. Vaikka lopputulos on edelleen sama, on suuria eroja kahden jotka voivat keinuttaa päätös yhdeltä toiselle. Suurin ero E-Ticket ja I-Ticket on miten saat lipun. Kanssa E-Ticket, saat sähköisessä muodossa tulostamaan ja kuljettaa mukana kun taas I-Ticket, varsinainen lippu tuotetaan ja lähetetään sitten sinulle kautta kuriiri.

Suorin seuraus tästä on ero varauksesta ja pituutta päivämäärä. Kanssa I-Ticket, sinun täytyy varata vähintään kaksi päivää ennen varsinaista matkustaa antaa aikaa liput postitetaan sinulle. Kannattaa myös varmistaa, että osoite on helppo löytää ja että on olemassa joku siellä vastaanottamaan lipun. Koska juuri tulostaa E-Ticket, ei viiveet. Voit myös varata päivänä matka ja vain tuo tuloste mukaasi.

Vaan varmistaa, että henkilön, joka tuo E-Ticket on se, joka varannut sitä, sinun täytyy tuoda henkilöllisyyspapereita annoit kun varaus. Tätä käytetään vahvistamaan henkilöllisyytesi. Kanssa I-Ticket, sinun ei tarvitse läsnä henkilöasiakirjat kuten lippuja palvelisi tätä tarkoitusta.

Sinun on myös katsoa, ​​että I-lippu on kalliimpi koska kustannukset tuottaa lipun asiakkaan tiloihin. Ainoa lisäkustannukset E-Ticket on hinta sen tulostamista joka niin pieni katsotaan olevan merkittäviä. Yleensä annetaan samat kohteet, E-Ticket olisi yleensä maksaa vähemmän kuin I-Ticket.Lopuksi sinun täytyy harkita tilannetta, jossa ehkä peruuttaa lippu jostain syystä. Kanssa E-Ticket, peruutus on erittäin helppoa ja tulee voimaan heti. Ei niin I-Ticket, varsinkin silloin, kun liput on lähetetty. Prosessi on hieman vaikeaa ja aikaa vievää puhumattakaan siitä, että saisit vähemmän rahaa takaisin.

Yhteenveto:

1. E-liput painetaan, kun I-liput lähetetään.
2. E-Ticket edellyttää esität muoto tunnistamista, kun taas I-Ticket ei.
3. E-lippuja voidaan käyttää heti, kun I-lippuja voi.
4. E-Ticket on halvempaa kuin I-Ticket.