Ero tuottaja ja vastaava tuottajaTuottaja vs vastaava tuottaja

Viihdeteollisuuden, titteleitä oikeastaan ​​väliä rinnalla silkkaa lahjakkuutta. Että 'takia monia kantoja täytettäväksi ennen tuotannon yritys alkaa tehdä elokuvaa. Kaksi tärkeimmistä tehtävistä ovat tuottaja ja tuottaja.

Olipa teatterin, elokuvan tai televisio, tuottaja on osa liiketoimintaa segmentin koko tuotannon. Hän todennäköisesti keihäänkärki tekniset näkökohdat elokuvan niin hankkeen loppuun käsillä. Hän vuokraa koko kuvausryhmä, valettu, ja myös ohjaaja. Hän hallitsee useimmat elokuvan toiminnan joka päivä. Tuottaja voi joko käyttää hänen oma tuotanto yritys tai hän voi allekirjoittaa isompi studio. Jos se 's jälkimmäinen, hän voi saada riippumattomien urakoitsijoiden auttamaan eri osa elokuvan. Tuottajan on yleensä se, joka on hyvin mukana projektin arvioinnissa käsikirjoituksen aina lopulliseen legwork tehnyt elokuvan edistämiseksi.

Suurissa elokuvia, toimeenpaneva tuottaja otsikko voidaan antaa toimitusjohtaja studio. Se voidaan myös luovuttaa henkilölle, joka on sijoittanut suuresti elokuvan teossa kuin arvonimen. Niille, jotka todella on suurin taalaa takaisin koko tuotannon, hän voi myös helposti palvella rooliaan vastaavana tuottajana. Tässä suhteessa hänen on huolehtia koko luovan, hallinto- ja taloudelliset näkökohdat elokuvan. Tekniset näkökohdat yleensä varataan muissa tehtävissä.Elokuva yritys voi palkata erittäin kokenut tuottaja tulla vastaava tuottaja. Tämän, elokuva saada taloudellista vauhtia kuin suuret nimet ovat yleensä kiinni toimeenpanovaltaa kuin Steven Spielberg. Tämä tuo lisää luottamusta elokuvan sijoittajille ja mainostajille. Tämä selittää myös, miksi Spielberg pystyy executively tuottaa noin kymmenen elokuvaa yhden vuoden aikana. Hänen kanssaan elokuvassa, yksi tärkeimmistä syistä miksi 's toimeenpaneva tuottaja täyttyy C hän on' rahasampo 'Projektin koska hän on parhaassa asemassa piirtämään taloudelliset resurssit loppuun elokuva. Lopuksi suosi toimijat tai näyttelijöiden ja muita suosittuja johtaa elokuva voi toimia myös tuottaja mikä luo enemmän surinaa ja parantaa suosio elokuvan yleistä.

Yhteenveto:

1. vastaava tuottaja on yleensä tunnetumpi hahmo kuin tuottaja.
2. vastaava tuottaja on yleensä pää elokuva yritys tai vain arvonimi annettiin henkilölle, joka on suuri osuus projektin.
3. Tuottajan on enemmän käytännön kanssa koko tuotannon alusta loppuun.
4. vastaava tuottaja ei yleensä ole, että mukana teknisissä kysymyksissä hankkeen toisin kuin tuottaja.