Ero kuraattorit ja KonservaattoritKuraattorit vs Konservaattorit

Kuraattorit ja konservaattorit viittaavat ihmisille ja tiettyihin töihin ne museossa tai organisaatio liittyy säilyttämisen ja palauttamisen taiteen ja esineitä. Nämä kaksi kannat toimivat läheisessä yhteistyössä säilyttää ja suojella historiallinen kohteita niin, että ne ymmärtävät julkisen ja tuleville sukupolville.

Nämä kaksi asentoa eroavat toisistaan ​​monin tavoin, erityisesti niiden tehtävät, vastuut ja omia vastaavia koulutusta.

Kuraattorit ovat ihmisiä tehtävänä kerätä, käsitellä ja hallita historiallisia kohteita. Kuraattori on kyky luokitella kohde perustuu sen alkuperää. Erä sisältyy kokoelma, ryhmä vastaavanlaisia ​​tuotteita samana aikana tai alkuperää. Lisäksi hallinnassa kohteita, kuraattori hoitaa myös ihmisiä museon. Kuraattori yleensä toimii valvojana ihmisiä ja ohjaa ne tehtävät, jotka liittyvät kohteita tai kokoelman.

Luonteesta johtuen työn, kuraattori nähdään usein hallinnollinen johtaja tai osa museon johdon. Kuraattori myös valmistelee, järjestää, ja kuljettaa kokoelma kohteita yhdestä paikasta tai toisella. Kuraattori on myös henkilö kysyä tietyn teoksen tai kokoelma itse. Kuraattorit tekevät paljon tutkimusta asennettaessa tai edistämällä kokoelma. Ne ovat myös perillä ihmisiä, jotka tekivät kappaleen sekä miten pala tehtiin.

Koulutuksen kuraattorin edellyttää master 's tai tohtorin humanistinen aiheita, kuten: historia, taide, taidehistoria, arkeologia, antropologia, ja muut vastaavat kurssien. Koska koulutustaso mukana, kuraattoreita pidetään asiantuntijoita tai asiantuntijat omalta osaltaan. kuraattorit myös viettää aikaa puheita, julkaisu liittyvät kappaletta, tai matkustaa paikkoihin, jotka voivat olla hyvä taideteos tai virheellinen tulos. Niitä kutsutaan usein todentamiseen kohteita tai antaa mielipiteitä tietyn kohteen.

Toisaalta, konservaattoreita ovat ihmisiä kulissien takana tai museon ovet. He ovat ihmisiä, joiden pääasiallinen tehtävä on säilyttää ja varmistaa laadun ja turvallisuuden kohteita. Ne yleensä keskittyvät fyysisen tilan kohde ja arvioida sitä, jos se kaipaa hoitoa tai korjausta.

Kuten nimi kertoo, konservaattori on henkilö, jonka tehtäviin kuuluu tarkastus kohteen 'vakauteen tai tila, fyysistä tai kemiallista syöpymistä, ja arvioimalla sen minkäänlaisesta vahingosta sen rakenteeseen ja pinta. Myös konservaattoreita voi suositella hoitoa alkion säilöntään.Konservaattoreiden yleensä työskentele kuraattorin tai museo johtaja. Kuten kuraattorit, ne käsitellä suoraan pala. Ne yleensä ovat huolissaan ylläpitoon ja säilyttämiseen, varsinkin jos kappale on jatkuvasti liikenteessä edistämiseen. Toisin kuraattorit, ne eivät yleensä ole suuren yleisön kanssa, tai sen ulkopuolella yhteisöjä.

Konservaattoreiden ovat kuin teknikot. Heillä on tietoa vanhojen ja uusien tekniikoiden säilyttämiseksi ja säilyttää historiallisia kohteita. Niitä käytetään usein käytännön tietoa ja on erinomaiset taidot.

Konservaattori on yleensä master 'tutkinto taiteen tai säilyttämiseen. Niillä on myös yleensä syvällinen kokemus säilyttämisen. Lisäksi ne ovat myös asiantuntijoita alallaan tai tietyn esineen. Jotkut konservaattoreiden erikoistuneet säilyttäminen maalauksia, paperit , kirjoja, veistoksia, huonekaluja, historiallinen kohteita, taidetta ja monia muitakin esineitä.

Yhteenveto:


Sekä kuraattorit ja konservaattoreiden työskennellä museoissa tai paikoissa, joissa on taidetta, esineitä, ja säilyttäminen näitä kohteita.

Kuraattoreiden ovat ihmisiä, jotka toimivat pitäjät kohteita. He onnistuvat kohde ja todentaa sen osana teosten tietyn maker tai tehty tiettynä aikana. Sen sijaan konservaattoreita työskennellä suoraan kohde ja onko se yhä ennallaan tai tarvitsee korjausta.

Lisäksi kuraattorit myös hallita ihmisiä, julkinen, yhteisöt jotka sponsoroivat keräämistä, ja ihmiset suoraan työskenteleville museossa. Kuraattori, joka on usein järjestelmänvalvoja museossa, myös ohjaa konservaattoreille. Conservators, toisaalta, vain hallita kohteita ja miten niitä tulisi säilyttää.

Kuraattorit tutkimus siitä kohteen tai kokoelman itse taas konservaattoreiden ovat perillä tekniikoita säilöntään.