Ero Dragonball Z ja Dragonball Kai? Dragon Ball Z? vs Dragonball Kai

Dragon Ball on noin seikkailuista Son Gokou, lapsi, joka asuu yksin vuorella ja on yksi maamme seitsemästä voimakas pallot tunnetaan myös lohikäärme pallot. Hän löysi vanhan miehen, joka nosti hänet omakseen ja antoi hänelle Gokou. Yhdessä he elää onnellista elämää, kunnes hänen isoisänsä kuoli onnettomuudessa.

Gokou doesnt 't tiedä paljoakaan ulkomaailmaan kunnes hän tapasi tyttö nimeltä Bulma. Bulma on tytär kuuluisa tiedemies, ja hän etsii lohikäärme pallot, jotta hän haluaa tulla totta. He kaksi tuli joukkue ja yhdessä ne kiertänyt maailmaa etsivät muita palloja, jotka kutsua suuri lohikäärme Shenron ja myöntää ne halustaan.

Alkuperäinen Dragonball Z-sarja on mestarillinen muokattu ja julkaistiin myöhemmin Dragonball Kai. Fanit ovat jatkuvasti kysymällä eroja kahden animaatiosarja ja ajattelin, että siellä ei ollut 't paljon eroa niiden välillä. No, suurimmaksi osaksi, he ovat oikeassa, mutta todellisuudessa on olemassa suuri ero Dragonball Z ja Dragonball Kai .

Yksi näistä eroista on laatu animaation ja kuvien näkyy kaksi sarjaa. Dragonball Kai on tietenkin selkeämpi ja terävämpi verrattuna alkuperäiseen Dragonball Z animaatio. Paitsi, että täyteaineiden tarinan poistettiin myös, ja se teki tarina helpompi seurata ja ymmärtää.

Tarina Son Gokou lapsuudestaan ​​asti hänen avioelämä alkuperäisessä 291 Dragonball Z jaksoja leikattiin alas 100 jaksoja Dragonball Kai. Alkuperäinen henkilöstö (ääninäyttelijät of Dragonball merkkiä) teki myös joitakin ääni uudelleen tallenteet vastaamaan muutoksiin, jotka toteutetaan uudessa animaatiosarja.He ovat myös lisätty joitakin uusia äänitehosteita ja luonut uuden aukon ja päättyy laulun Dragonball Kai. Digitaalisesti remasteroitu Dragonball Kai sanotaan seurata manga piste, joka on myös syy, miksi täyteainetta jaksot, jotka eivät sisälly manga poistettiin tarina.

Alussa oli paljon epäillä tarina on johdonmukaista, koska se on vain 100 jaksoa. Myöhemmin, fanit osoittautui nauttia remasteroitu versio koska tarina on helpompi seurata ja kuka tahansa voi katsella sitä uudelleen alusta. Nykyinen sukupolvi, joka ei ollut 't voitava katsella Dragonball Z sen aikaisempina vuosina on myös sitä mieltä, että Dragonball Kai mahdollisti heille katsella yhtä legendojen joukossa animaatio teollisuuden.

Dragonball oli Akira Toriyama 's mestariteos, ja suosio animaatiosarja on levinnyt ympäri maailmaa. On myös käännetty useille kielille. Vaikka välillä on eroja Dragonball Z ja Dragonball Kai, sen ei' t muuta sitä tosiasiaa että sitä pidetään yhtenä parhaista animaation sarjan kaikkien aikojen, ja monet ihmiset varmasti nauttivat katsomista uudestaan.

Yhteenveto:

1. Dragonball Z oli ensimmäinen alkuperäinen animaatiosarja päässä suositusta manga luoma Akira Toriyama.
2. Dragonball Kai on digitaalisesti remasteroitu versio alkuperäisestä Dragonball Z animaatiosarja, joka on korkeampi kuvan laatu, uusia äänitehosteita ja uutta musiikkia verrattuna alkuperäiseen animaation.
3. Dragonball Z animaatiosarja on 291 jaksoa.