Ero Barokkitaide ja Renaissance Baroque Art vs Renaissance

Art on yksi mielenkiintoisimmista aiheista keskustellaan aikana historianläksyillä. Sen lisäksi esittelee taiteellista lahjakkuutta ja luovuutta, se myös antaa opiskelijoille ja harrastajille mahdollisuuden vilauksen kuinka suuri taiteilijoiden aikaisemmin onnistuneet keksimään mestariteoksia, jotka jäävät kiistämätön tähän päivään.

Kaksi erillistä aikakausiin erottuvat puhuttaessa taiteen ja mestareiden C barokin ja renessanssin. Työt luodaan näinä aikoina olivat hyvin lähellä toisiaan, mutta selviä eroja; keskusteluissa jonka jakson tuotti parempia taidetta silti edelleen tänään kannattajia ainakin molempien osapuolten esittää vakuuttavia perusteluja. Ehkä paras tapa käsitellä tätä on luetella eroja kahden.

Renessanssin taiteen alkoi 1400-luvulla Italiassa, joka nykyään pidetään taidetta pääoman maailmassa, yhdessä Pariisissa. Tämä ajanjakso pidettiin yhtenä tärkeimmistä Euroopassa 'historiassa, koska se merkitsi siirtymistä keskiajalta varhaiseen nykyaikana. Barokin ajan seurasi vuonna 1600, kun toinen transformaatio syntyi, kun kirkko alkoi jakaa välillä protestanttien ja roomalaiskatoliset. ei ole ihme, monet luomuksia tällä kaudella olivat recreations tunnetuimpia teoksia on renessanssiajan.

Monet nykytaiteilijoiden ja taiteen tuntijoille sekä tavalliset ihmiset tuntevat monet renessanssin taiteilijoita kuten Michelangelon ja Leonardo Da Vinci. Barokkikauden Masters kuitenkaan ole kovin hyvin tiedossa monia ihmisiä. Tämä on osoitus siitä, miten barokkitaidetta katseltiin aikana aika. Verrattuna Renaissance luomuksia, sitä pidettiin outoa ja outo, mikä on suurin piirtein mitä se tarkoittaa ranskaksi.

Oli kerran vahva väite monien taiteen harrastajia, ettei työtä arvokasta aikana barokin ajan. Mutta tämä oli myöhemmin vääräksi kuittauksen teoksia taiteilijoilta kuten Bernini ja Caravaggio. Yksi syy vastenmielisyyttä barokkitaidetta oli, että monet maalarit ja kuvanveistäjät pyrki uudelleen edelliseen teoksia renessanssin mestarit.Mutta suurin ero näiden kahden tärkeän aikakausilta taidehistoriaa on tyyliin joita taiteilijat. Renaissance maalarit ja kuvanveistäjät olivat ensimmäisten joukossa käyttää arvonäkökulmasta. Tämä salli heidän antaa enemmän realismia luomuksiaan. Tämä keskittyminen lisää syvyyttä heidän työnsä on tehnyt maalauksia ja veistoksia näyttää puuttuvan tunteita ja onnistuttu kiteyttämään tunteita, että se pitäisi kuvata. Tämä 'hiljaisuus' ratkaistiin barokki taiteilijoiden kuten nähdään heidän tunnetuimpia teoksia. Ne keskittyvät enemmän draaman aihe he yrittävät esitellä.

Tämä vastakohta hoito aihe näkyy patsas David, että Renaissance mies Michelangelo ensimmäinen veistämä ja rekonstruoida Bernini barokin liikkeen. Ensimmäinen esittää tunteeton David menossa taisteluun Goljat, joka on täysin päinvastaista Bernini 'työtä, joka osoitti voimakkaan David raring taistelemaan jättiläinen. Tämä erottuva tyyli näkyy suurin epäsuhta näiden kahden jakson.

Yhteenveto:

1. renessanssin alkoi varhain 1400-luvulla, kun taas barokki tuli myöhemmin vuonna 1600.
2. Renaissance taiteilijoita kuten Michelangelon ja Leonardo Da Vinci ovat kuuluisia kuin barokin mestareiden Bernini ja Caravaggio.