Ero Telecaster ja StratocasterTelecaster vs Stratocaster

Jos 're etsimässä täydellinen kitaran oman musiikkiuransa, saatat miettiä, onko ero Telecaster ja Stratocaster tekee merkittävää painoarvoa oman päätöksensä. Vaikka on ero kaksi kitaraa, se voidaan sanoa että useimmat ihmiset valitsevat välineen sen perustella, tuntuu, ääntä, ja aineettomia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen aluksen omaa ilmaisua.

Kun Telecaster alun perin käyttöön 1950 's, oli tahallinen äänenlaadun annettu kitaraa. Kun ääni voidaan räätälöidä kohti juuri mitään tyylistä musiikkia, sillä on tarkoituksellinen twang lyödä sävelet liittyy kantria , bluegrass, ja jopa banjo tyyliä kitarointia. sitä voidaan käyttää kallioon tai edes alternative, mutta se on silti suosikki keskuudessa valtavirran kantrimuusikoista.

Stratocaster on hieman tuomitsi kuin myöhään siitä ohuemmiksi ääntä. Initial äänet kahden kitarat ovat ilmeisiä. Piste kehittää taitoja instrumentin on pystyä pelaamaan erotuksetta. Varhainen oppiminen ajan Stratocaster liittyy usein 'kohina ja särö'. Pelata niin kovempi kallio kitara, on olemassa muutamia hienoja kohtia, joista tulee niihin liittyvien.

Telecasters on hyvin selkeä ääniä. Vaikka ne voivat vääristyä (vaikka jotkut ihmiset käyttävät Whammy bar), ne ovat kitaroita, joita on tarkoitus hallittava niin selvä kuulostava kaunottaret. Stratocasters vahvempaa ääniä, jotka voidaan toistaa ankarasti ja äänekkäästi runsaasti vääristymiä ja jauhaa.

Telecaster on helpompi kaula. Se 's hieman pitempi profiili, ja se yleensä tuntuu kiinteämpi käsissä. Kirkkaus kaulan vain äänet näyttää hienosäätää kun se tulee Telecaster.

Stratocaster on kolme mikrofonit, jotka ovat periaatteessa samanlaisia. Toisaalta, on olemassa vain kaksi mikrofonien on Telecaster, jotka ovat hyvin erilaisia ​​keskenään. Tämä määrittää erilaisia ​​mahdollisia ääniä, ja helppous siirtyminen yhdestä äänen toiseen. Monet aloittelijat mielestä Stratocaster on helpompi käsitellä ja oppimisen hienompaa elementit kitarointia.

Yhteenveto:

1. Telecaster on tahallinen maa tai banjo-tyyliin äänenlaatu.2. Stratocaster on tasaisempi ääni.

3. Stratocaster on kovempi kallio versio.

4. selkeys ääni on johdonmukaisesti paremmin Telecaster.

5. Stratocasters valitaan vääristymiä, ja ankara äänet kovemmin rock-ääniä.

6. Telecaster on miellyttävä kaula, korkea laatu kaula vain ääniä.

7. Telecaster on kaksi vaihteleva mikit.

8. Stratocaster on kolme mikrofonit, jotka ovat hyvin samankaltaisia.