Ero Samsung Galaxy Tab 8. 9 ja 10.1Samsung Galaxy Tab 8. 9 vs 10,1

Galaxy Tab Samsung on luultavasti tunnettu tabletti laite, syrjään iPad tietenkin, ja on tehty melkoinen joukko muutoksia. Toinen ja uusin tabletti kokoonpano on Galaxy Tab 10.1, joka on pian seurakseen Tab 8. 9. On selvää, suurin ero näiden kahden välillä on koko näytön. Kuitenkin Tab 8. 9 edelleen on 8001280 resoluutio Tab 10.1 huolimatta menettää yli lävistäjä tuuman näyttö Realty; Siksi saavuttaa korkeamman pikselin tuumalla suhde. Pienentyminen näytön koon myös sitä, että yleistä mitat Tab 8 9 ovat pienempiä kuin Tab 10.1 yhdessä sen painon. Vähennys tekee siitä mukava pitää jopa yhdellä kädellä.

Se tuntui Samsung otti osuma-ja-miss lähestymistapa Galaxy Tab. Alkaen pois kanssa melko pieni Tab joka mitattiin seitsemän tuumaa. Valitukset että näyttö oli liian pieni ja se ei ollut 't paljon isompi tavallisesta puhelimesta kehotetaan Samsung kehittää Tab 10.1. Tab 8. 9 näyttää osuma sweet spot koon niin monta arvioijat ylistävät sitä vasemmalle ja oikealle .

Sen lisäksi saada se oikein koosta, Tab 8. 9. palauttaa myös muutamia ominaisuuksia, jotka olivat saatavilla ensimmäisen Tab mutta oli selittämättömästi poistetaan Tab 10.1. Ensimmäinen on kyky soittaa ja tekstiä. Tämä ei ole oikeastaan ​​laitevika sillä Tab 10.1 on solukkoradiojärjestelmä, jota käytetään datayhteyksiä vain. Toinen on microSD-korttipaikka. Koska Tab 10.1 on jo runsaasti määrä muistia, malleja on 16, 32 tai 64 Gt muistia, jonka microSD-korttipaikka on edelleen erittäin kätevä laajentaa tallennustilaa tai jopa vain tiedostojen siirtoon.Kaiken kaikkiaan, Tab 8. 9 tuntuu olevan askel oikeaan suuntaan Samsung. On vielä tiedossa, jos se tarjoaa Apple 's iPad kauan odotettu kilpailu. Ehkä näemme kun se vapautuu joskus kolmannella neljänneksellä 2011.

Yhteenveto:

1. Tab 8. 9 on pienempi näyttö kuin 10.1.
2. Tab 8. 9 on pienempi ja kevyempi kuin 10.1.
3. Tab 8. 9 voidaan tehdä säännöllisiä puheluita ja tekstejä, kun taas 10.1 ei.