Ero Mozilla ja FirefoxMozilla vs Firefox

Mozilla ja Firefox ovat usein ajatellut kuin yksi ja sama. Ihmiset käyttävät usein termejä samassa merkityksessä, mutta on olemassa muutamia eroja kahden vaikka ne ovat hyvin läheistä sukua.

Nimi Mozilla voi olla tunnistettava paljon asioita. Se voi viitata Mozilla Organization, Mozilla Foundation, Mozilla Corporation, Mozilla Messaging, Inc. ja kaikki eri laajennukset ja vastaavat tuotteet. Nämä liittyvät julkaisut voi koskea tuotteita, jotka Mozilla Corporation ja Mozilla Messaging kehittää ja valmistaa lisäksi yrityshankkeisiin että yhtiö sitoutuu. Nimi on myös johtuvan Mozilla Manifesto ja Mozilla maskotti.

Mozilla on luominen Netscape Luo paketti sovellus nimeltä Mozilla Application. Mozilla Foundationin itsessään on voittoa tavoittelematon järjestö, kun taas sen tytäryhtiöt, Mozilla Corporation ja Mozilla Messaging, Inc., on kaksi verotettavaa voittoa organisaatioille. Toinen tytäryhtiö on Mozilla Online, Ltd. On myös Mozilla yhteisöjä, jotka suoda tiettyyn maahan. Esimerkkejä ovat Mozilla Kiinassa, Mozilla Japanissa, ja Mozilla Europe. Nämä kaikki ovat voittoa tavoittelemattomia organisaatioita, jotka auttavat jakelua Mozilla-tuotteiden globaalissa ympäristössä. Mozilla maskotti on nimi johtuu Netscape Communications Corporationin logo luonnehtia Tyrannosaurus rex.

Toisaalta, Firefox johtuu kun erityisten tuotteen nimi että Mozilla Corporation kehittää, valmistaa ja jakelee. Firefox on luokiteltu ohjelmistosovellus, erityisesti Internet-selain, jonka on luonut Mozilla Corporation. Koska tuote, on osa Mozilla Application Suite, ohjelmistosovellus paketti myös saman yrityksen.

Firefox oli aiemmin tunnettu nimellä Firebird ja Phoenix. Firefox alkoi Mozilla Navigator (käynnistettiin 5. kesäkuuta 2002) ja myöhemmin alla Firefox nimi, 9. marraskuuta 2004 alkaen.Firefox on yksi suosituimmista ja eniten käytetty Internet-selaimet. Se on tällä hetkellä toiseksi Internet-selaimen markkinaosuus ja se on toiseksi eniten käytetty selain keskuudessa sen kilpailijat.

Firefox on myös ominaista avoimen lähdekoodin web-selain ja avoimen lähdekoodin projekti. Tämä osoittaa, että Firefox voi ladata ja päivittää ilmaiseksi. Toinen syy, miksi Firefox on suosittu, että se noudattaa Internet-standardeja ja protokollia. Web-selain on myös tunnettu siitä, että kuluttaja ystävällinen reagoimalla ja korjaamaan virheitä sekä ottaa paljon ominaisuuksia ja pääsee ajaa ja käyttää erilaisia ​​alustoja ja versioita käyttöjärjestelmät, kuten Microsoft Windows ja Macintosh. Tällä hetkellä Firefox 'uusin versio on Firefox 7. 0, ja siellä on käytettävissä mobiiliversio älypuhelimille.

Vanhempi versiot sovellus käyttää Gecko layout kun viimeisimmät versiot soveltaa yhdistelmä Gecko-Trident layout. Vuodesta 2005 C 2008 Firefox on ollut vastaanottaja useita palkintoja, lähinnä lehdistä ja sivustot, jotka palvelevat ja erikoistuneet tietokoneen ja teknologiateollisuudessa. Vakiintuneen nimetty paras tuote, paras Internet-selain, ja Editors 'Choice Award.

Yhteenveto:

1. Mozilla on yleisnimitys ja nimi eri yksiköiden, kuten: Mozilla Foundation, Mozilla Organization, Mozilla Corporation, Mozilla Messaging, Inc., Mozilla, Inc., ja muut johtuvan kohteita näistä yksiköistä. Firefox on yksi näistä liittyviä eriä on yksi niistä tuotteista, että Mozilla Corporation kehittää, valmistaa ja jakelee ympäri maailmaa ja verkossa.
2. Firefox on erityinen nimi avoimen lähdekoodin, Internet-selain sovellus että Mozilla Corporation valmistaa.