Ero Droid 1 ja Droid 2Droid 1 vs Droid 2

Motorola Droid oli huomattavan ensimmäinen Android laite käyttöön markkinoilla Verizon verkkoon marraskuussa 2009. Laite on toivonut monet käyttäjät sen kiehtova muotoilu. Jatko suosittu Droid, Droid 2, ilmoitettiin Motorola ja Verizon elokuussa 2010. ulkoasua Droid 2 pysyy identtinen edeltäjänsä; kuitenkin olemassa joitakin vähäisiä muutoksia laitteistokokoonpanoa kaksi laitetta.

Jos molemmat laitteet ovat samat, niin miksi ostaa Droid 2 täydellä vähittäismyyntihinta? Tässä muutamia eroja kahden laitteen avulla voit päättää, jos päivitys on sen arvoista.

Droid 2 on paljon hienostunut ja improvisoidun näppäimistö, joka ei jää huomaamatta. Alkuperäinen Droid Laite oli näppäimistö, joka ei vastannut hyvin pinnallaan. Avaimet olivat juuri määrittelynsä kalvo, joka oli sijoitettu yli kytkimet. Droid 2 on avaimet, joka näyttää suuri ja hieman nosti sen sijaan asetettu litteänä kalvo. Ulkoasu avaimet on myös parantunut Droid 2. Alkuperäinen Droid Laite oli suuri D-pad oikealla puolella näppäimistöä, joka on otettu täysin pois päältä Droid 2. Ryhmä nuolinäppäimillä käytetään sijasta D-pad tuloksena paljon paremmin tilankäyttöä. Avaimet ovat sijoitettu keskelle antaa hieman offset jokaisen rivin.

Uusi siru Droid 2 on 1 GHz, kun taas sen edeltäjä oli 660Mz prosessori. Kuinka tehokas voi uusi siru on? No, Droid 2 sai hämmästyttäviä pistemäärän neljänneksessä benchmark verrattuna Nexus One Android 2. 1. Tulokset olivat yllättäviä, sillä Droid 2 sai 1199, kun taas Nexus One saanut noin 500 Android 2. 1, Droid 2 tulokset ovat korkeammat kuin mikään muu puhelin käynnissä samaan OS. Droid 2 toimii Android 2. 2, nopeus on huomionarvoista.

Droid 2 sisältää RAM 512, joka on kaksinkertainen muisti edeltäjänsä. Droid 2 on paljon nopeampi lisääntynyt muistia. Sekä kameran ja näytön koko on edelleen sama 5MP ja 3. 7 (480854) kapasitiivinen kosketusnäyttö.

Ulkoinen ilme ja muotoilu sekä laitteiden pysyy samana. Paljon-parannettu laitteisto ja uudistettu näppäimistö ovat ratkaisevia tekijöitä voidaan harkita Tilattuasi Droid 2.

Yhteenveto:

1. Näppäimistö Droid 2 improvisoitua ja nostanut avaimet taasnäppäimistö Droid 1 oli avainten kalvon päälle asetetaan kytkimistä

tahansa alueet.

2. Droid 2 puuttuu D-pad, joka oli läsnä sen edeltäjä.

3. Droid 2 toimii Android 2. 2 taas Droid toimii Android 2. 1

4. Droid 2 on kaksinkertainen RAM asennettu alkuperäisen Droid.

5. Prosessori asennetaan Droid 2 on 1 GHz taas alkuperäisen Droid oli