Ero JSP ja HTMLJSP vs HTML

Java Server Page (JSP) on kehittämää teknologiaa Sun Microsystems, jo vuonna 1999, ja on tarkoitettu luomaan dynaamisesti luotu web-sivuja. Kun sivu on dynaaminen, se jatkuvasti päivittää tiedot, samaan aikaan sivun näytössä on asiakkaalle. JSP tekniikka, se mahdollistaa web-suunnittelijat ja kehittäjät voivat helposti ylläpitää ja kehittää web-sivun sisällön.

JSP tekniikka käyttää tageja kuten HTML / XML ja Java script-lets, että koteloida logiikka tuottaa sisältöä sivun. Kun käyttäjä pyyntöjä sivuston JSP tekniikka, palvelin tarkastellaan laajennuksen unlock, ja sitten se kulkee tämän pyynnön JSP moottori. JSP moottori sitten tulkitsee ne tunnisteet, ja käsitellä sisältöä kyseisen sivun. Sitten se lähettää takaisin tulokset ja näyttää sen muodossa HTML / XML-sivulla. Koska näyttö ja suunnittelu JSP erotetaan sivulta logiikkaa, koko sivun asettelua voidaan muuttaa koskematta ydin dynaamista sisältöä.

JSP on jäsenenä Java-teknologian perhe. Java Server Pages kootaan Java 'servlettejä'. Se voi soittaa pavut ja yrityksen pavut, kuten Java Beans komponentteja ja Enterprise Java Beans komponentteja, suorittaa käsittelyn palvelimelle. Joten, joilla on tällainen JSP teknologia voisi olla keskeinen osa korkean tason arkkitehtuurin web-pohjaisia ​​sovelluksia.

Toinen hyöty kehittäjille, että Java servletit ovat alustasta riippumaton. Tämä tarkoittaa sitä, että ne voivat tukea mitä tahansa järjestelmän osan, että ne vaativat. JSP ovat myös palvelin-riippumaton, siksi ne voidaan toteuttaa eri web-palvelimia. Se on periaatteessa suunniteltu tätä tarkoitusta varten C olevan avoimen standardin teknologian web-sovelluksia, ja tietenkin, että helppokäyttöisyys.HTML on suosittu ja helppokäyttöinen web kieltä, ja tämä on luultavasti miksi se sopii parhaiten JSP teknologiaa. HTML on perusmuoto JSP-sivun. Jotta JSP teknologiaa työtä, se käyttää HTML kaltainen tunnisteita. Joten, jotta voit käyttää JSP teknologiaa, sinun on myös tunnettava HTML.

Yhteenveto: