Ero CD Kaksinkertainen ja CD replikointiCD Kaksinkertainen vs CD Monistus

Kun ensin kuulla sanat monistaa ja jäljitellä, voitko kuvitella mitään eroja näiden kahden? Useimmille ihmisille, yksi sana näyttää olevan synonyymi muiden, mutta tämä ei ole lainkaan kyse kun puhutaan CD päällekkäisyyksiä ja CD replikointi.

Yksinkertaisesti sanottuna, CD päällekkäisyyksiä on prosessi, että useimmat tietokoneen omistajat käyttävät niiden tietoja tai musiikkitiedostoja. CD päällekkäisyyksiä, tiedot poltetaan päälle levylle. Mitä sinun täytyy olla tätä, on ohjelmisto ja CD-asema, jonka avulla voit automaattisesti polttaa tiedot CD-levylle, ja jos haluat olla useita kopioita levyjä jossa on samat tiedot, tiedot on poltettu uudelleen . Eli käytännössä, miten prosessi CD päällekkäisyyksiä toimii.

CD replikointi, toisaalta, voidaan nimitystä 'ammatillinen CD-poltto'. Sen sijaan, että polttaminen dataa kunkin yksittäisen CD, prosessi seuraa jolloin CD-levy on valettu olla tarkka kopio alkuperäisestä 'ensikopion'. Tämä on prosessi, jota käytetään tuottamaan levyjä myydään markkinoilla '', koska vain kuvitella kuinka työläs se olisi, jos kappaleet tuhansia levyjä julkaissut tarvitaan poltettavaksi erikseen.

Joten, mitkä ovat muita keskeisiä eroja CD päällekkäisyyksiä ja CD replikointi? CD päällekkäisyyksiä on sopivampi henkilökohtaiseen käyttöön. Se on itse asiassa edullista, ja kätevä henkilöille, jotka ovat tietokoneita kotona. CD replikointi on sopivampi kaupalliseen käyttöön, ja ammatillinen prosessi tietojen syöttämistä päälle levy on luotettavampi yksi. CD replikointi tarjoaa myös nopeamman, helpompaa ja laadukasta tapa jäljittelemään tietoja tai kappaleita ensikopion yksittäisille levyille.Yhteenveto:

1. CD päällekkäisyyksiä on prosessi poltto dataa yksittäisiä levyjä, käyttäen CD-asema ja ohjelmistot; kun CD replikointi on enemmän ammatillista tapa tehdä useita kopioita levyt master kopio.

2. CD päällekkäisyyksiä sopii paremmin henkilökohtaiseen käyttöön, kun taas CD replikointi on tarkoitettu kaupalliseen käyttöön.