Ero Google Talk ja Gchat Google Talk vs Gchat

Google Talk on viestintäasiakkaalla joka tuotti Google. Se kilpailee suoraan muiden ohjelmistojen, kuten Yahoo Chat, MSN, ja Skype. Google myöhemmin päättänyt yhdistää mainitun palvelun heidän sähköpostipalvelua Gmailia ja päätti kutsua sitä Gmailin kautta tai Gchat. Joten kaksi ovat pohjimmiltaan samat, lukuun ottamatta sitä, että Gchat on vain pääsee Gmail ja Google Talk isn 't.

Tärkein ero sinun täytyy tehdä Google Talk on, että se on erillinen ohjelmisto ja sinun täytyy ladata ja asentaa sen tietokoneeseen ennen kuin voit alkaa käyttää sitä. Tämä ei päde Gchat. Niin kauan kuin sinulla on päivitetty selain ja internet-yhteys, voit käyttää Gchat jälkeen 've kirjautunut sisään Gmail-tilin. Gchat on erittäin hyödyllistä, jos haluat keskustella jonkun kanssa, mutta et ole mahdollisuutta asentaa sovelluksia tietokone käytät tällä hetkellä.

Koska Google Talk on erillinen ohjelmisto, se pystyy tekemään paljon enemmän kuin mitä Gchat pystyy. Suurin ominaisuus Gchat puuttuu on VoIP. VoIP on protokolla, joka mahdollistaa lähetyksen ääni paketin pohjaisen verkon, kuten Internet. Niin kauan kuin teillä molemmilla on Google Talk asiakkaita, on mahdollista soittaa toiselle osapuolelle riippumatta siitä, missä hän on lähes ilman kustannuksia. Toinen täydentävä ominaisuus on videopuhelut, mikä on vain normaali puhelun mutta videosyötettä molemmille osapuolille. Selain puuttuu joustavuus, jotta koodaus tällaisten piirteiden ja vaikka mahdollista, se voisi mahdollisesti lisätä liikaa kuormia selaimelle.Google ja Gchat ovat vain kaksi tapoja käyttää samaa palvelua. Google Talk on vain täysin varustellun ja tulisi käyttää suurimman osan ajasta. Toisaalta, Gchat on vain kätevä työkalu, jonka avulla voit lähettää nopeasti viestejä tai on lyhyt jutella ystävä kollegan kun tarkkailun sähköpostisi. On mukava olla vaihtoehtoinen kun voi 't ovat Google Talk, tai kun työ on liian lyhyt käynnistää erillisen sovelluksen.

Yhteenveto:

1. Google Talk on viestisovelluksen kun Gchat on sähköpostia lisäosa
2. Google Talk on erillinen ohjelma, joka täytyy asentaa, kun Gchat isn 't