Ero After Effects ja Premiere After Effects vs Premiere

Adobe Systems Incorporated on amerikkalainen ohjelmistotalo, joka tuottaa multimedia- ja luovuuteen ohjelmistotuotteita. Nämä tuotteet on suunniteltu siten, että käyttäjät voivat suorittaa tiettyjä tehtäviä tietokoneella laitteella.
Muutamia esimerkkejä näistä ohjelmista ovat työpöytäohjelmistoista kuten Adobe Photoshop ja Adobe InDesign, palvelinohjelmisto kuten Adobe ColdFusion ja Adobe Content Server, ja formaatit kuten Adobe Portable Document Format (PDF) ja Adobe PostScript.

Se myös tarjoaa käyttäjille web isännöi palvelut, kuten: Adobe Acrobat.com ja Adobe Kuler, web design ohjelmia kuten Adobe Dreamweaver ja Adobe Flash, eLearning ohjelmisto Adobe Captivate, ja video- ja visuaaliset tehosteet ohjelmistoja, kuten: Adobe After Effects ja Adobe Premiere.
Sekä Adobe After Effects ja Adobe Premiere ovat osa Adobe Creative Suite (CS), joka on kokoelma ohjelmistosovelluksia, kuten web-kehitys sovelluksia, graafinen suunnittelu, ja videoeditointiin. Ne on suunniteltu tekemään videoita paremmin ja ymmärrettävämpi.

Adobe After Effects on sovellusohjelma, jota käytetään luoda visuaalisia tehosteita ja liikettä grafiikan videon. Sen avulla käyttäjät voivat liittää toiseen video tärkein näyttämällä sitä pienten puolella näytön. Sitä käytetään säätö värit ja kuvat ja muuntaminen yhden koodatun median toiseen.
Adobe Premiere on sovellusohjelma, joka on tarkoitettu videoeditointiin. Sitä käytetään pääasiassa leikkaus ja silmukoinnin kuvamateriaalia jotta se olisi kattava. Sitä voidaan myös käyttää lisäämällä vaikutuksia, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja sallii katsella 3D-aineista käyttämällä 2D-näytöt.Niitä voidaan käyttää erikseen tai yhdessä. Ensin muokata videon Adobe Premiere ja sitten käyttää Adobe After Effects lisätä joitakin hienoja visuaalisia tehosteita tehdä siitä realistisempi ja jännittävä. Adobe After Effects voi jopa käyttää luomiseen koko liikkeen animaation.
Vaikka Adobe Premiere tekee video enemmän järjestetty mahdollistaa sujuvan pelaamisen kohtaus sekvenssit, Adobe After Effects tekee videon houkuttelevampi katsella koska lisäominaisuuksia, joita on tarkoitus luoda lisää jännitystä ja tehdä siitä mielenkiintoista seurata.

Yhteenveto:

1. Adobe After Effects on ohjelma, jota käytetään luomaan liikkuvan grafiikan ja visuaalisia tehosteita video kun Adobe Premiere on ohjelma, jota käytetään videoeditointiin.
2. Adobe Premiere käytetään yleensä ensin muokkaamalla videon tehdä kuvasarjaa kattavampi sitten 3. Adobe After Effects käytetään lisätä erikoistehosteita kuten animaatioita ja muita mielenkiintoisia asioita, jotta videon vieläkin mielenkiintoista seurata.
4. Adobe Premiere tehdä video järjestäytynyttä ja helppo ymmärtää, kun Adobe After Effects tehdä video jännittävä ja mukaansatempaava katsella.