Ero Nokia N8 ja Nokia N9Nokia N8 vs Nokia N9

Vain äskettäin vapautettiin Nokia N8, on jo paljon sirinä tulevan N9. Ongelma on, kaikki tieto on peräisin vuotoja ja huhuja ei ole virallista ilmoitusta Nokialta. Tämä luultavasti on niiden suurin ero koska N8 on saatavilla kaupoissa nyt, kun ei ole mitään kertomista kun olisi täsmälleen vapauttamista N9. Joten jos voit 't odottaa, N8 on ainoa vaihtoehto tällä hetkellä.

Kun kaikki tiedot toistaiseksi N9 odotetaan olevan side-liukusäädintä QWERTY-näppäimistö. N8 ei ole näppäimistöä, vedoten sen sijaan ruudulla näppäimistö kirjoittamalla viestejä. Näyttö N9 odotetaan olevan 4 tuumaa, paljon suurempi kuin 3. 5 tuuman näyttö N8. Vastaamaan kasvettua, resoluutiota N9 näytön on myös mennyt ylös 360640 on N8 480800. Käytettävissä olevan sisäisen muistin on lisätty myös neljä taittuu 64 Gt mutta silti säilyttää mahdollisuus lisätä microSD-kortti jopa 32GB kapasiteettia.

Suurin lähtöä N9 alkaen N8, tai mitä tahansa muuta Nokia älypuhelin, on siirtyminen Symbian MeeGo. MeeGo on suhteellinen tuntematon älypuhelinmarkkinoiden mutta jotenkin seuraa jalanjälkien Android. Mitä tämä tarkoittaa periaatteessa sitä on, N9 ei voisi hyödyntää luetteloon Symbian sovelluksia ja se on edelleen hyvin kyseessä suorituskyvyn ja palveluja. N8 käyttää uudempaa Symbian ^ 3-käyttöjärjestelmä, joka on paljon parempi kuin S60 käyttöjärjestelmä muissa Nokian puhelimissa.Lopuksi N9 ei peri erinomainen kuvantamisen järjestelmän N8. Sen sijaan, että 12 megapikselin kenno on N8, Nokia päätti lähteä entistä konservatiivinen 5 megapikselin kenno. Autofokus odotetaan edelleen olla N9 joten odottaa heikentää kuvanlaatua verrattuna N8 mutta parempi kuin useimmat älypuhelimet voi tuottaa.

Koska ei ole virallista ilmoitusta, kaikki tiedot totesi täällä voivat muuttua ja voi enää jäädä totta kerran Nokia päättää vihdoin paljastaa N9.

Yhteenveto:

N8 on jo vuonna markkinoille, kun N9 odotetaan vuonna 2011

N8 doesnt 't ovat QWERTY-näppäimistö, mutta N9 tekee

N9 on isompi näyttö kuin N8

N9 on enemmän sisäistä muistia kuin N8

N9 käyttää MeeGo vaikka N8 käyttää Symbian ^ 3