Ero Google Nexus S ja iPhoneGoogle Nexus S vs Apple iPhone

Nexus S on jatkoa Nexus One ja Google 's uusimman luurin käynnissä Android OS. Joten, let' s vertaa sitä suosituin älypuhelin nykyään; iPhone. Kuten jo edellä todettiin, Nexus S toimii Android, Gingerbread on tarkka, joka on uusin versio Android ja on nopeampi ja tarkempi kuin vanhemmat versiot. Toisaalta, iPhone on iOS. IOS etuna on hienosäätö ja paljon sovelluksia samalla Android nauttii todellinen moniajo ja kaikkein nopea kehitys sykli käyttöjärjestelmille.

On myös paljon eroja näiden kahden puhelimista suhteen laitteisto. Aluksi Nexus S on tehokkaampi Hummingbird prosessori kuin iPhone. Vaikka A4-prosessori on sama kuin iPad, iPhone 's on tiettävästi underclocked parantaa akun uhraamalla hieman prosessoritehoa. On mahdollista saada enemmän muistia iPhonen vaikka sillä se tulee 16GB ja 32GB kun taas Nexus S tulee vain 16GB malli. Molemmat puhelimet don 't ovat muistikorttipaikkaa, joten laajennus ei ole vaihtoehto.

Näyttö Nexus S on todennäköisesti sen suurin erotteleva ominaisuus. Ei vain koska se on isompi 4 tuuman näyttö verrattuna iPhoneen 's 3. 5 tuuman näyttö, tai että se' s AMOLED näytön sijasta LCD, mutta koska se on hieman kaareva yhdessä sen elin. Käyrä on tarkoitus lisätä ergonomia Nexus S ja sen sopimaan paremmin käteen ja naamasi kun soittamiseen.Nexus S on myös ominaisuus, joka ei ole läsnä iPhone nimeltään NFC tai Near Field Communication. Se 'sa uusi ominaisuus, joka on vielä tullut standardi älypuhelimet, joka mahdollistaa Nexus S automaattisesti vaihtaa tietoja laitteiden kanssa, jotka ovat hyvin lähellä (10 cm). Tätä tekniikkaa voidaan jäljitellä kontaktiton kortteja maksuja, metro lipunmyynti, ja voi enemmän.

Yhteenveto:

Nexus S käyttää Googlen 'uusin Android-käyttöjärjestelmä, kun iPhone käyttää iOS

Nexus S on tehokkaampi prosessori kuin iPhone

Voit olla enemmän muistia iPhonen kuin Nexus S

Nexus S on isompi ja parempi näyttö kuin iPhone

Nexus S on kaareva näyttö ja kehon kun taas iPhone on litteä