Ero NTFS ja jakaa oikeudetNTFS vs Share oikeudet

NTFS ja jakaa käyttöoikeudet ovat tärkeitä osalta tietokoneisiin. Nämä oikeudet ovat hyvin tarvitaan turvaamaan tiedostoja järjestelmään. Käytettäessä NTFS ja jakaa käyttöoikeudet, voidaan varmistaa paremmin valvoa tiedostojen ja nähdä, että tiedostot voivat käyttää ainoastaan ​​henkilöille, valinnan.

'Jaa lupa' on suostumus, joka on asetettu kansio. Tämä osuus lupa määrittää kenellä on pääsy jaettuihin kansioihin. Jaa luvat tulee kolme tyyppiä: Täydet, Change, ja Lue.

'NTFS' tai 'New Technology File System' lupa määrittää, mitkä tiedostot tai kansiot voidaan käyttää. NTFS päättää toiminnan käyttäjä voi ottaa kansion tai tiedoston verkossa ja paikallisesti. NTFS tarjoavat enemmän tyyppisiä lupaa kuin osakkeen lupaa. Sen lisäksi, että Täydet, muutos, ja lukea vaihtoehtoja, NTFS lupa voidaan asettaa molemmille ryhmille sekä yksilöitä.

Vaikka NTFS lupa levitetään paikallisille käyttäjille tai niille, joilla on fyysinen pääsy järjestelmään, osuus lupaa sovelletaan vain / tiedostoista jaetaan verkossa. Tämä tarkoittaa sitä, että tietty osuus lupa käytetään, kun halutaan käyttää kansioiden toisesta tietokoneesta.Vuonna NTFS, suorittamisen hakemus voidaan evätä, mutta käyttäjät voivat lukea tiedoston tai kansion, mutta ei ehkä pysty suorittamaan sitä. Kuitenkin jaetussa lupaa, tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä. Share käyttöoikeudet eivät salli käynnistämistä hakemuksen toisessa tietokoneessa.

'Jaa lupa' on enemmän tunnettu kuin 'New Technology File System lupaa.'

Yhteenveto:

1. 'Jaa lupa' on suostumus, joka on asetettu kansio. Tämä osuus lupa määrittää kenellä on pääsy jaettuihin kansioihin.
2. 'NTFS' tai 'New Technology File System' lupa määrittää, mitkä tiedostot tai kansiot voidaan käyttää.
3. Vaikka NTFS lupa levitetään paikallisille käyttäjille tai niille, joilla on fyysinen pääsy järjestelmään, osuus lupaa soveltaa vain / tiedostoista jaetaan verkossa.
4. NTFS tarjoavat useampaa lupaa kuin osakkeen lupaa.
5. 'Jaa lupa' on enemmän tunnettu kuin 'New Technology File System lupaa.'