Ero SAS ja SATASAS vs. SATA

SAS on lyhenne, joka viittaa Serial Attached SCI. Tämä on linja, joka on niin pitkään käytetty useimmissa tietokoneissa. Toinen ja tulevina vaihtoehto on käyttää SATA, joka on lyhenne sanoista Serial ATA. Käyttää näitä kahta käytetään pääasiassa tietojen välittämisessä yhdestä paikasta toiseen sisällä tietokoneen. Koska niillä on samanlainen funktio, kaksi sarja alustat tulevat niiden erot ja niitä käsitellään jäljempänä.

SAS on kehitystä, joka on esiintyvät rinnakkain SCSI kentän, luoden ainutlaatuisen pisteen sarja perifeerinen muun vaihe, joka auttaa yhdistää lennonjohtajien sisällä tietokoneen. Käyttämällä SAS- mahdollistaa näin useita laitteita liitetään järjestelmään, jossa verovapaasti jopa 128 eri laitetta päästä verkkoon. Kaikki 28-laitteet voidaan liittää samanaikaisesti, kun kaapelit ohentunut ja pidempään. Koska SAS on kaksisuuntainen signaalin siirto, on olemassa mahdollisuus, jossa lähetys voidaan antaa enintään 3 0 gigatavua sekunnissa. Vielä yksi ainutlaatuinen ominaisuus, joka SAS on se, että se mahdollistaa pikaliitäntää, mikä ylimääräisiä laitteita voidaan liittää.

SATA, toisaalta, sen juuret rinnakkaisista ATA fyysinen muoto varastointi käyttöliittymä. Jokainen yksittäinen SATA-kaapeli mukana vähintään neljä johdinta, jotka pystyvät luomaan vahva sarja pisteen yhteyden, joka auttaa laitteita pystyy toimimaan sekä ylläpitää linkki ylhäällä.

SATA on epäilemättä seuraaja SCSI, vaikka SAS tarjoaa paremmat tiedonsiirtonopeus kuin se. Toinen tapa, että asema pystyy ratkaisemaan haasteen, rinnakkaisliitännät käyneet pitkään, joilla rajoituksia laitteiden määrä yhden portin voi isännöidä. SAS laitteet pystyvät kommunikoimaan SATA laitteiden paljon helposti.

On epäilemättä, että SATA-asemaa ovat lukumäärältään markkinoilla. Suurin koko SATA liikkeessä on noin 3 TB. Koko SAS-asemia toisaalta ei ole vastusta SATA-laitetta, jossa suurin heistä on 600 C 900 GB. Tämä suuressa määrin kääntää kustannus per GB, koska hinnoittelu. Tasapuolinen vertailu osoittaa, että SATA levy tarjoaa enemmän arvoa gigatavua kohden.Suorituskyky SATA ja SAS-asemia on myös erittäin tärkeää. SATA nähdään spin hitaammin, pyörivät noin 7. 2k RPM. Kontrasti on melko raskas, jossa keskimääräinen SAS levy pyöri 15k kierroksilla. Jos etsit nopea levy, SAS on paras valinta mennä.

Kun se tulee luotettavuuteen, SATA levy näyttää olevan parempi verrattuna SAS. Toimenpiteet on luotettavuus ovat Mean Time ennen jättäminen MTBF ja bittivirhesuhteen BER. MTBF ja BER mitata suhteellinen takaa, että tietty levy voi tarjota ennen sulatettu rikki. SATA-asemat tarjoavat keskimäärin MTBF 1. 2 miljoonaa tuntia samalla SAS tarjoaa välin 1. 6 miljoonaa tuntia. Vertaamalla keskimääräistä kertaa, ei ole epäilystäkään siitä, että SAS-asema tarjoaa paremman luotettavuuden.

Yhteenveto

SAS on lyhenne, joka viittaa Serial Attached SCI.
SATA joka on lyhenne sanoista Serial ATA.
SATA on isompi toimija.
SATA laitteet ovat halvempia kuin SAS.
SATA tarjoaa enemmän arvoa rahaa GB.
SATA on enemmän tallennuskapasiteettia yli SAS.
SAS nopeampi kuin SATA.