Ero Beluga Messenger ja TwitterBeluga Messenger vs Twitter

Nykyään tieto on kuningas. Jotta saada sana, sinun täytyy käyttää jonkin palvelut. Kaksi näistä sanoi palvelut ovat Twitter ja Beluga Messenger. Suurin ero Twitter ja Beluga messenger on asioita, joita he voit tehdä. Beluga messenger on ehdottomasti messaging app. Sen avulla voit lisätä yhteystietoja, jotta voit lähettää ja vastaanottaa viestejä heidän kanssaan. Voit myös tehdä saman Twitter käyttämällä niiden suoran viestin toiminto, mutta se ei ole sitä, mitä viserrys on kyse. Ihmiset käyttävät Twitter niin, että ne voivat lähettää ajatuksensa maailmaa nyt suosittu muoto 140 merkkiä tai vähemmän; yleisesti tunnettu tweets. Special hash tunnisteet voidaan sisällyttää osoittamaan tiettyjä aiheita tai merkittäviä nimiä piipittää edeltävällä merkillä '#' erityinen luonne. Näitä voidaan sitten etsitään, ryhmitellään ja lajitellaan niin, että sinä tai muut käyttäjät voivat nähdä mitä maailma puhuu. Suosituin aiheita kutsutaan pinnalla olevista aiheista ja se esitetään Twitter 'kotisivulta. Beluga messenger ei kykene tekemään mitään edellä mainituista totesi ominaisuuksia.

Toinen merkittävä ero Twitter ja Beluga messenger on niiden toimintaa. Twitter on yksi suurimmista sosiaalisen median sivustoja maailmassa nykyään ja ei ole merkkejä siitä pysähtymättä. Vertailun Beluga messenger ei ole enää käytettävissä. Se osti Facebook maaliskuussa 2011 ja eli vain joulukuuhun saman vuoden. Facebook käyttää Beluga messenger tiimi kehittää Facebook Messenger-sovelluksen ja se oli julkaissut viisi kuukautta oston. Koska Beluga messenger kilpailee Facebook Messenger, Facebook päätti laittaa sen alas hyväksi oman sovelluksensa.

Valinta välillä Twitteristä ja messenger sovellus, kuten Beluga messenger ei ole todella vaikeaa. Viesteissä, voit valita monenlaisia ​​messaging sovelluksia. Toisaalta, Twitter palvelee hyvin eri tarkoitus. Vaikka voit käyttää sitä viestien samoin, se ei ole koskaan ollut yksi vahvuuksia Twitter. Olet parempi käyttää oma messaging app kuten Facebook Messenger.Yhteenveto:

Beluga messenger on puhtaasti messaging app vaikka Twitter ei ole