Ero Java ja CJava vs C

C ja Java ovat molemmat teho ohjelmointikieliä jolla on monia etuja. C on enemmän menettelyn-ohjelmointikieli, mikä tarkoittaa, että on olemassa menettely kirjoitetaan tiettyihin tehtäviin, ja ohjelmat rakennetaan soittamalla näitä menettelyjä. Java, kuten kaikki tietävät, on olio-ohjelmointikieli, jolla OOP käytetään määrittelemään luokkiin. Monia objekteja voidaan luoda yhteen luokkaan. Vaikka molemmat kielet ovat suunnattu tietyn tyylin ohjelmointi, se on vielä mahdollista kirjoittaa menettelyä tyyli Java ja olio-tyyliin C. Kuitenkin kussakin tapauksessa kieli jotenkin saada omalla tavalla, kun ohjelma, joka on ärsyttävää.

C Language toteuttaa vaihe kokoelma nimeltään esikäsittelijään joka yleensä suorittaa älykkään haun tilalle tunnisteita julistetaan käyttävät #define tai #typedef direktiivien. Java ei ole esikäsittelijään. #define Direktiivi ja luokan määritelmät korvataan vakiodataa jäsentä. C-kielellä, esikäsittelijään määritelmät ovat usein tallennettu header-tiedostoja, joita ei ole Java, koska Java-ohjelmat eivät käytä header-tiedostot.

Sikäli kuin muisti hallinta on huolestunut C, ohjelmoijan on nimenomaisesti vapauttaa mitään muistia jaetaan kasaan. Muutoin johtaa muistin vuotoja. Kun taas Java, muistissa automaattisesti vapautettu avulla roskienkerääjä. Täten Java on vähemmän mahdollisuuksia muisti saada vuotanut.

C-kieli tukee osoitin jota monet ohjelmoijat ajattelevat on merkittävä tekijä bugeja ohjelmiin. Käyttämättä jättäminen viitteitä oikealla tavalla johtaa vikoja joka taas johtaa ajanhukkaa kiinnittämiseksi. Java ei tue viitteitä; kuitenkin, se tarjoaa toiminnallisuuden, joka on samanlainen kuin osoittimia läpi raskasta viittauksia. Tämä lähestymistapa välttää vikoja väärän hallintaan osoittimia.

Ohjelmat kirjoitettu C-kielellä koota natiivi konekielelle mikä tarkoittaa, että ohjelmat kirjoitettu C on ajaa alustan ne koottiin ajaa. Java kokoaa Java tavu koodi, joka toimii päälle Java virtuaalikoneen ympäristössä. Tavu koodi voidaan monille eri alustoille ja voidaan toteuttaa eri käyttöjärjestelmissä.

Java ei anna suoraa tukea moniperiytyminen mutta tarjoaa samat toiminnot kuin moniperiytyminen rajapintojen avulla.

Operaattori ylikuormitus C on tärkeä ominaisuus, joka ei tue Java. Sekä C ja Java ovat hyvin näkyvä ohjelmointikieliä lukuisia etuja ja ominaisuuksia, jotka auttavat ohjelmoijia luomaan vankka sovelluksia ja ohjelmistoja.

Yhteenveto:

1. C on menettely suuntautunut kielen taas Java on olio-ohjelmointikieli.

2. C kokoaa lähdekoodin natiivi konekielelle taas Java se kerää

Java tavu koodi.

3. muisti hallinta C-kielellä on manuaalinen taas Java se hallinnoi

roskienkerääjä.

4. C-kieli sisältää esikääntäjä taas Java ei tue

preprocessor.

5. C-kieli, osoittimet ovat hyvin yleisesti käytetty taas Java, viittaukset ovat