Ero PBX ja ACDPBX vs ACD

'PBX' ja 'ACD' ovat kytkimiä eri ominaisuuksia. 'Vaihda' viittaa tietoliikennekeskus. Nämä kytkimet ovat elektronisia laitteita, jotka on suunniteltu ja hyväksymisestä vastuussa olevia, pitämällä ja reititys puheluita. On olemassa erilaisia ​​sovelluksia kytkimiä.

PBX
'PBX' on lyhenne sanoista 'Private Branch Exchange.' PBX on puhelin kytkin, joka on erityisen ohjelmiston ja asuu tietyssä yrityksen sijainteihin. PBX vastaa sekä ulkoisesta sekä sisäinen viestintä. PBX helpottuu erityisiä signalointi ainutlaatuinen puhelin yhtiö kuin varattu signaaleja, dial, soittoäänen jne Ne voivat olla myös lisätoimintoja kuten; soitonsiirto, käyttö raportoinnin, puhelu kokous, jne. PBX kaltaiset sovellukset voidaan saavuttaa käyttämällä Key järjestelmää tai puhelin, joka on PC-pohjainen. Parantamiseksi ominaisuuksia PBX, joskus valmistajat tarjoavat ACD ohjelmisto niiden PBX lisäosana hakemuksesta.

ACD
'ACD' tarkoittaa 'Automatic Call Distribution.' ACD on sekä sovellus ja kytkin. Se vastaa hyväksymisestä, pitämällä tai jonotuksen, tuottaa, ja raportointi puhelinsoittojen suuren määrän. Jotkut lisäominaisuuksia ACD ovat viiveen ilmoitukset, CRT-näytöt mikä viivästyttää tilastojen ja raportoida saapuvat puhelut, kuulokkeiden käytössä jne

ACDs ovat kahta eri tyyppiä; Itsenäinen ACD ja C.O. (Keskustoimisto), joka ACD. Itsenäinen ACD on hyödyllinen tuettaessa pitkälle erikoistuneita järjestelmiä. Se tarjoaa seurannan valmiuksien, reaaliaikaisen raportoinnin, monimutkaiset reittijakojärjestelmiä jne Itsenäinen ACD kaappaa tilastoja. Tämä sovellus on lisänä prosessori, joka kerää ja raportoi kaikki tilastot. Niin monet puhelut hoidetaan ACD että itsenäisenä järjestelmä on omistettu puhelunkäsittelylle lähinnä.Keskustoimisto ACD toimittaa yleensä paikallisten puhelinyhtiöiden. Kytkimet ja ACD ohjelmisto sijaitsevat yleisöpuhelin. Tärkein ominaisuus C.O.-pohjainen ACD on, että se tarjoaa kaikki ominaisuudet ACD / PBX ilman kytkintä olemisesta tiloissa.

Yhteenveto:

1. 'PBX' tarkoittaa 'Private Branch Exchange'; 'ACD' tarkoittaa 'Automatic Call Distribution.'
2. PBX pohjimmiltaan auttaa työntekijöitä iso organisaatio vastaanottaa ja soittaa puheluita ilman tarvetta kytkentä- ja reititys palvelu julkinen puhelin tarjoaja; ACD auttaa yhdistää sisäiset resurssit yrityksen ulkopuolella soittajille.
3. PBX voi käsitellä vähemmän BHCA (kiiretunti kutsuyrityksiä) takia vähemmän rivejä tulossa. Kun PBX-järjestelmä, ruuhkia saattaa esiintyä; ACD voi käsitellä monia puheluita, ja ne voivat tunnistaa lähteen puhelun, ja ääni-automatisoitu järjestelmä auttaa löytämään todellinen tarkoitus puhelun ja muodostaa yhteyden oikeaan agentti mikä vähentää ruuhkia.
4. ACD on enemmän älykäs kuin PBX ja tarjoaa valvontavalmiuksiaan, reaaliaikaisen raportoinnin, monimutkaiset reittijakojärjestelmiä jne