Ero SSH ja SSLSSH vs SSL
Internet on avannut monia ovia, ja ikkunat samoin. Voit olennaisesti tehdä mitä tahansa nykyisin internetiä. Ihmiset voivat ostaa ja tehdä liiketoimia verkossa. Voit käynnistä tahansa tietokonejärjestelmän tai ohjelman omassa toimistossa tietokoneen käyttöä. Ihmiset eivät edes tarvitse poistua kodeistaan ​​enää.

Koska on olemassa paljon avoimia ovia ja ikkunoita, hakkereita ja salakuuntelijoilta voi laittomasti päästä henkilökohtaisia ​​tietoja ja saada henkilökohtaisia ​​ohjelmaa ja tiedostoja. Siksi ihmiset vaativat nyt web turvallisuutta. Anna SSH ja SSL.

Molemmat ovat julkisen avaimen salausta tunnelointiprotokollia ja pyrkii luomaan turvallisen, luottamuksellisen tietojenvaihdon ja yhteys verkossa etenkin internet. Salauksen tekniikat käyttävät sekä protokollat ​​ovat erittäin luotettavia, ja se on erittäin vaikeaa tai mahdotonta hakkerit murtautua niihin.

SSH

SSH tarkoittaa 'Secure Shell'. Siinä on sisäänrakennettu käyttäjätunnus / salasana autentikointi järjestelmä yhteyden muodostamiseksi. Se käyttää Port 22 suorittamaan neuvottelun todentamisprosessia liitettäväksi. Autentikoinnin etäjärjestelmässä tapahtuu käyttämällä julkisen avaimen salausta ja tarvittaessa se mahdollistaa etätietokoneen käyttäjien todentamiseen.

Useammin kuin ei, SSH SSL konepellin alle, joten ne ovat molemmat yhtä turvallisia kuin toisiaan. Yksi etu SSH on, että käyttämällä avain-parin todennus on itse asiassa varsin helppo tehdä, ja sisäänrakennettu protokolla.

SSL

SSL tarkoittaa 'Secure Sockets Layer'. Monet protokollat ​​kuten HTTP, SMTP, FTP, ja SSH '' mukautettiin sisältämään tukea SSL. Portti, jota se käyttää tyypillisesti muodostaa yhteys suojattuun palvelimeen on 443.

Periaatteessa se toimii kerroksen tietyssä protokollan tarjoamaan salauksen ja turvatoimintoja.Toisin SSH, se ei vaadi todennusta. Se on useimmiten toteutettu tietojen välittämiseksi, kuten pankki-, luottokortti, ja muita elintärkeitä henkilökohtaisia ​​tietoja tietylle palvelimelle jonnekin Internetissä.

Yritykset toimivat verkossa todennäköisesti tarvitsevat SSL-varmenne tarjota turvallisemman verkkoympäristön asiakkailleen. Se tekee juuri niin; se turvaa kaikki liiketoimet ja vaihtoa etätietokoneen ja liike-palvelimen. Se vain tekee kannattavinta on SSL-varmenne.

Yhteenveto:

1. Tavallisesti SSH käyttää porttia 22, kun SSL käyttää porttia 443.

2. SSL käytetään pääasiallisesti turvallisesti välittää kriittisten tietojen kuten luottokorttien ja pankki. Toisaalta, SSH on kunnolla komentojen Internetissä.

3. SSH käyttää käyttäjätunnus / salasana autentikointi järjestelmä muodostaa suojatun yhteyden, kun SSL ei oikeastaan ​​häiritse sitä.