Ero Cloud Computing ja SAASCloud Computing vs SAAS

On paljon kohuun nykyään noin cloud computing Google tiennäyttäjä jolloin sen valtavirtaan. Yksinkertaisesti sanottuna, cloud computing siirtää ohjelmiston poispäin tietokoneeseen ja internetin helpottaa loppukäyttäjän säilyttää hänen ohjelmisto. Toinen tähän liittyvä terminologia on SAAS tai Software as a Service. Suurin ero näiden kahden välillä on luonteeltaan tekninen. Cloud computing on arkkitehtoninen käsite, joka määritellään-out, johon ohjelmisto on tarkoitus sijoittaa ja miten, mutta ei kerro, miten maksu halutaan helpottaa. Toisaalta, SAAS on malli kaupallistamisohjeiden cloud computing arkkitehtuuri. Alle SAAS, yritys voi tarjota ohjelmiston asiakkaalle kautta pilvi eri tukien järjestelmät. Se voisi olla kautta määräajoin tilauksia, aika rajoitetusti, tai pay as you go. Jotkut yritykset voivat jopa tarjota vapaan käytön niiden ohjelmisto, jos heillä on muita tapoja tuottaa tuloja; so kautta mainoksia näytetään käyttäjälle ja tällainen.

On myös suuri ero, kun se tulee ohjelmisto ja data. Under SAAS ohjelmisto ja tiedot asua palveluntarjoajan. Tämä on lisäansiot tavallisille käyttäjille, jotka parantaisivat turvallisuutta mutta suuryritysten joiden tiedot ovat usein luottamuksellisia, se voi olla suuri ongelma. Tarvittaessa yritys voi rakentaa oman cloud computing verkon ja asettaa sen työntekijöilleen kautta oman sisäisen verkon ja internetin. Tässä mallissa, ohjelmisto ja data asuu yhtiön eikä muiden yksiköiden. Tämä turvaa ne tahallisesti ja tahattomasti vuotoja, jotka voivat olla haitallisia liiketoimintastrategiaansa.

Syntyminen cloud computing on varmasti edistysaskel teknologiaa yleensä, koska se tekisi mahdolliseksi saada täysin turvallinen tietokoneita, jotka on suojattu uhkia ammattitason toimenpiteitä. Ulkonäkö SAAS kuin ansioita järjestelmä osoittaa myös, että cloud computing ei ole vain pelkkä käsite. Se on kestävä malli, joka voidaan toteuttaa onnistuneesti kapitalistisessa maailmassa.Yhteenveto:

1. Cloud computing on arkkitehtuuri, kun SAAS on ansioita malli