Ero Python ja JavaPython vs. Java

Python on ohjelmointikieli, joka tarjoaa pehmeämpi oppimiskäyrä, ja enemmän intuitiivinen koodaus tyyliä. Java on myös toinen ohjelmointikieli, mutta selvän edun verrattuna muihin ohjelmointikieliä. Ohjelmia, jotka tehdään Java voidaan käyttää millä tahansa käyttöjärjestelmä, joka pystyy toimimaan Java virtuaalikoneen. Tämä johtuu siitä, Java ei kokoa natiivi bytecode, kuten Python tekee; se kokoaa on Java bytecode joka voidaan lukea ja suorittaa virtuaalikone. Käyttö virtuaalikoneen heikentää suorituskykyä Java-ohjelmia, koska yläpuolella syntyneet. Ohjelmat, jotka on koottu koodiksi, kuten Python, voi suorittaa parhaimmillaan, koska se voi hyödyntää optimointeja. Vaikka voit koota Java ohjelmia koodiksi, se ei toimi yhtä hyvin.

Keskeistä Python on käyttää välilyönnillä osoittamaan alkuun ja loppuun korttelin koodin. Java, kuten useimmat ohjelmointikielet, käytä henkselit samat toiminnot. Verrata toisiinsa, aukeava kihara ahdin Java on yhtä kuin yhä syvennys Python. Päättävää kihara ahdin Java on sama kuin vähenevä kihara ahdin Python.

Toinen ero näiden kahden välillä on se, miten he käsittelevät muuttujia. Java on vahvasti kirjoitettu kieli, vaikka Python ei ole. Pohjimmiltaan, Java ei salli datan tyyppi muuttuja voidaan muuttaa, kun taas Python ei. Toisin kuin useimmat ohjelmointikielet, Python voit määrittää merkkijonon muuttujaan, joka on kerran kokonaisluku. Tämä ei ole mahdollista Java, ja sinun täytyy määritellä muuttuja jokaisella on oikean tyyppinen.

Yleisenä vertailun, voimme sanoa, että Python on paljon yksinkertaisempi käyttää, ja kompaktimpi kuin Java. Se on yleensä helpompi oppia, ja enemmän anteeksi, kun se tulee käyttämään oikoteitä kuin kierrättämällä vanhaa muuttujaa. Tarvitset myös vähemmän rivejä kirjoittaa koodia Python kuin Javalla, osittain poistamisen olkaimet. Koska sivuvaikutus, Python-koodi on vähän helpompi lukea ja ymmärtää kuin Java.

Yhteenveto:1. Java luo, jotka toimivat monilla eri alustoilla, vaikka Python ei.

2. Java-ohjelmat ovat yleensä ajaa hitaammin verrattuna Python-ohjelmia.

3. Java käyttää perinteistä housunkannattimet alku ja loppu lohkot, kun taas Python käyttää sisennys.

4. Java työllistää staattinen tyypitys, kun taas Python on dynaamisesti kirjoitetaan.