Ero Nook Color ja Acer Iconia Tab A500Nook Color vs Acer Iconia Tab A500

Kun tekninen kehitys, linjan eri laitteiden välillä alkaa hämärtyä. Tämä pätee tablettien kuten Iconia Tab A500 ja eBook lukijat pitävät Nook Color. Tärkein ero näiden kahden välillä on, mitä he excel in. Iconia Tab on ensisijaisesti tabletti tietokone, joka voidaan käyttää myös eBook lukija. Sen sijaan Nook Color on ensisijaisesti eBook lukija, joka voi tehdä joitakin toimintoja tabletin.

Tätä vahvistaa tiettyjä eroja laitteisto kahden. Iconia Tab on varustettu Tegra 2 piirisarja ja yhdistettynä dual-core prosessori. Tämä on erittäin tehokkaampi kuin 800MHz yhden ytimen prosessorin Nook Color. Lisäprosessointitehoa että Iconia Tab on tarpeen käynnissä raskaampaa Android-sovelluksia. Nook Color puuttuu myös kameroita ottaa kuvia, videoita, ja chattailuun. Tämä on virtuaalinen välttämätön tablettien, ja Iconia Tab on edestä päin ja selkä menosuuntaan kameroita. Ja sitten on kysymys koko. Iconia Tab on suurempi ja siinä on vastaavasti suurempi 10-tuumainen näyttö. Suurempi näyttö on parempi kuin se näet enemmän sisältöä. Haittana on lisäpainoa. 7-tuumainen näyttö on Nook Color voi olla pienempi, mutta sen koko tekevät Nook Color helppo pidellä ja paljon vähemmän stressaavaa pitää pitkiä aikoja, joka on tyypillinen, kun lukee kirjaa.

Kun se tulee käyttöjärjestelmiä, kaksi kulkevat eri versioita Android. Iconia Tab käyttää uutta, tabletti optimoitu Honeycomb versio taas Nook Color käyttää vanhempaa versiota kutsutaan Froyo. Kuitenkin Nook Color on rajalliset, mitä Android sovelluksia se voi suorittaa. Tämä on luultavasti välttää käynnissä Android-sovelluksia, että heikko prosessori voi käsitellä. Käyttäjät ovat menneet kiertää tämän rajoituksen tonkia laite, joka raukeaa sen takuun.Yhteenveto:

Iconia Tab on tabletti, kun Nook Color on eBook Reader ensin ja tabletin toinen.
Iconia Tab on varustettu tehokkaampi laitteisto kuin Nook Color.
Iconia Tab on varustettu kameroilla, kun Nook Color isn 't.
Iconia Tab on suurempi kuin Nook Color.
Iconia Tab kulkee Honeycomb kun Nook Color toimii Froyo.