Ero Yhteiset Web Hosting ja VPS Web HostingYhteiset Web Hosting vs. VPS Web Hosting

Monille ihmisille, jotka ei ole varaa olla omistettu koneita järjestää niiden pieniä ja keskisuuria päällä, on olemassa kaksi vaihtoehtoa: Yhteiset Web Hosting ja Virtual Private Server (VPS) Web Hosting. Molemmat puristaa useita sivustoja yhteen tietokoneeseen, jolloin omistajat jakaa kustannukset hosting. Verrattaessa kaksi, se on helppo nähdä, että yhteinen web hosting on yleensä halvempaa kuin VPS hosting. Tämä on yksi syy, miksi monet tinkijöille mennä jaettua hosting sijaan VPS.

Suurin ero jaettua ja VPS hosting on, miten ne osioida laitteiston kunkin henkilön. Kanssa jaettua hosting, kaikki isännät miehittää sama käyttöjärjestelmä aivan kuten käynnissä useita ohjelmia samaan käyttöjärjestelmään. VPS hosting, jokaisella käyttäjällä on hänen oma käyttöjärjestelmä käynnissä virtuaalisesti laitteisto. Jokainen käyttäjä 's käyttöjärjestelmä on riippumaton muista'. Tämä tarkoittaa, että jos yksi kaatuu tai käynnistetään uudelleen, toiset eivät muutu.

VPS tarjoaa hallinnollista ja pääkäyttäjän käyttäjälle, antaa hänelle mahdollisuuden määrittää hänen sivuston aivan kuin hän haluaa. Hallinnolliset pääsy puuttuu jaettua hosting, ja kokoonpanoja tapahtuu ohjauspaneelin kuten Plesk tai cPanel. Jaettua hosting on hyvä aloittelijoille, koska ohjauspaneeli on paljon helpompi tapa tehdä asioita, vaikka se on paljon vähemmän joustavaa.

Turvallisuus on toinen näkökohta, jossa VPS kunnostautuu yli jaettua hosting. Koska jokainen käyttäjä on täysin erillään muusta käyttäjiä, turvallisuus on toteutettu yksilöllisesti. Kanssa yhteinen web hosting, kuka tahansa käyttäjä voi vain ladata skriptit ja ajaa niitä. Tämä voi johtaa heikkoutta tai muita ei-toivottuja vaikutuksia, jotka vaikuttavat kaikkien käyttäjien kyseisessä tietokoneessa.Yksi merkittävä uistin jaettua hosting on heidän näennäisesti laaja rajat resursseja, kuten levytilaa. Tämä johtuu siitä, että resurssit yhdistetään ja vain 'pehmeitä' rajoiteta mitenkään. Tarjoajat tietävät, että monet käyttäjät voitti 't käyttää tilinsä mahdollisimman, joten ne tunnetusti ylimainostaa niiden palvelin' s kapasiteetti. Tilanteissa, joissa monet matkustajat käyttävät enemmän kuin tarjoaja odotettua, pula tapahtuu. Tämä doesnt 't tapahtua VPS hosting koska jokainen käyttäjä on osuudesta, joka ei voi käyttää muille käyttäjille. Tämä jako on aina käyttäjän saatavilla.

Yhteenveto:

1. Yhteiset Web Hosting on halvempaa kuin VPS Web Hosting
2. VPS Web Hosting käyttää virtualisointi, vaikka Yhteiset Web Hosting ei
3. VPS Web Hosting tarjoaa ylläpitäjän oikeudet, kun taas Yhteiset Web Hosting ei
4. VPS Web Hosting on turvallisempi kuin Yhteiset Web Hosting