Ero Integer ja PointerKokonaisluku vs Pointer

'Integer' ja 'osoitin' sovelletaan useimmissa ohjelmointikieltä.

'Integer' ohjelmointikielellä voidaan määritellä mikä tahansa tietotyyppi edustaa matemaattinen osajoukko. Toisaalta, 'osoitin' voidaan määritellä tyyppiä, joka viittaa tai osoittaa toiseen arvoon, joka on tallennettu johonkin osaan tietokoneen muistiin.

Kokonaisluvut olemassa lähinnä binaariarvoksi tietokonejärjestelmässä. Kokonaisluvut pääasiassa on kahta tyyppiä '' allekirjoitettu ja unsigned. Allekirjoitettu kokonaislukuja tarkoita, että ne edustavat negatiivisia kokonaislukuja, ja allekirjoittamattomia kokonaislukuja tarkoita, että ne ilmentävät positiivinen tai ei-kielteisiä. Yhteinen tapa osoittaa positiivinen kokonaisluku on perusteellinen bittijonosta ilman tilaa tai muita erotin. Luvulla on arvo yksi nolla ja yksi ainoa. Ne ovat vain etuliitteellä merkki + tai -.'Pointer' tarkoitetaan yleensä paikkaan muistissa. Osoitin on myös määritelty yksinkertaisen toteutuksen tai vähemmän vähentää enemmän abstrakteja tietoja. Vaikka useita kieliä tukevat viitteitä, jotkut kieliä on tiettyjä rajoituksia osoittimia. Nämä osoittimet todella parantaa suorituskykyä toistuvaan lentotoimintaan kuin katsoisi taulukoita, liikkumisesta jouset, puurakenteita, ja valvontaa taulukoita. Koska osoittimet sallivat suojattu sekä suojaamaton pääsy muistiin osoitteita, niitä käytetään pitämään osoitteet rajanylityspaikoilla. Puhuttaessa osoittimia, on myöskin riskejä käytettäessä niitä suojaamaton pääsy. Voidaan myös sanoa, että viitteitä pitää enemmän osoitteita kuin muistit järjestelmässä.

Yhteenveto:

1. 'Integer' ohjelmointikielellä voidaan määritellä mikä tahansa tietotyyppi edustaa matemaattinen osajoukko. Toisaalta, osoitin voidaan määritellä tyyppiä, joka viittaa tai viittaa toiseen arvoon.
2. Kokonaislukukentät olemassa lähinnä binaariarvoksi tietokonejärjestelmässä.
3. Kokonaislukukentät pääasiassa on kahta tyyppiä '' allekirjoitettu ja unsigned.
4. Kokonaisluvut on arvoa yksi nolla ja yksi ainoa. Ne ovat vain etuliitteellä merkki + tai -.
5. 'Pointer' tarkoitetaan yleensä paikkaan muistissa. Osoitin on myös määritelty yksinkertaisen toteutuksen tai vähemmän vähentää enemmän abstrakteja tietoja.
6. Nämä osoittimet todella parantaa suorituskykyä toistuvaan lentotoimintaan kuin katsoisi taulukoita, liikkumisesta jouset, puurakenteita, ja valvontaa taulukoita.
7. Kun puhutaan viitteitä, on myöskin riskejä käytettäessä kanssa suojaamatonta pääsy.