Ero TIF ja TIFFTIF vs TIFF

Monet ihmiset ovat sekoittaa kaltaiset tiedostopäätteitä että eroavat toisistaan ​​vain yhden kirjaimen. Yksi hyvä esimerkki tästä on TIF ja TIFF. No, leikata siihen pisteeseen, ei ole mitään eroa TIF ja TIFF. Ne molemmat ovat laajennuksia käyttävät Tagged Image File Format (TIFF), jota käytetään tallentamiseen kuvia kuten valokuvia.

Ulkonäkö TIF ja TIFF ei oikeastaan ​​liittyy muotoon sinänsä, vaan säädetyistä rajoituksista tiedostojärjestelmää. Tiedostojärjestelmä on pohjimmiltaan tapa hallita, miten tiedot hajotetaan ja tallennetaan kovalevylle, jotta se voidaan saada takaisin. Vanhemmat tiedostojärjestelmiä, kuten FAT käytetään nimeämiskäytäntöä kutsutaan 8. 3, joka käyttää 8 merkkiä seuraa piste, sitten 3 luonnetta laajennus. Koska se vain mahtuu 3 merkkiä laajennus, se ei majoittaa TIFF ja viimeinen merkki on jätetty pois; ja näin TIF syntyi. Uudempien tiedostojärjestelmiä kuten NTFS, The 8. 3 formaatti on hävitettävä hyväksi pitkiä tiedostonimiä. Tämän vuoksi on ollut mahdollista käyttää pidempään laajennuksia, joiden avulla voidaan käyttää koko TIFF laajennus.

Näet TIF käytetään paljon vanhempia sovelluksia, jotka on luotu ennen pitkiä tiedostonimiä pääsuuntauksesta. Vaikka käyttäisit näitä hakemuksia nykyaikaisissa käyttöjärjestelmissä, kuten Windows 7, on se silti käyttää TIF koska se on koodattu jo hakemuksen. Uudemmat ohjelmat ovat kuitenkin nyt käyttää TIFF laajennuksen, koska se on laajemmin hyväksytty; paitsi tietenkin, se havaitsee, että tiedostojärjestelmän käytössä doesnt 't sallivat näin.Lopulta, ei ole mitään todellista eroa TIF ja TIFF. Vaikka et nimeksi toisiinsa, voit silti saada sama kuva sulatettu niin kuin pitääkin. Hakemukset, joita on tarkoitus avata TIFF on jo koodattu tunnistamaan sekä laajennuksia ja voi avata molemmat ilman ongelmia ollenkaan. Vaikka käytät vanhempaa TIF laajennus, kaikki modernit sovellukset voisi silti avata sen.

Yhteenveto:

TIF ja TIFF ovat täsmälleen sama asia