Ero Java ja .NETJava vs NET

Kun maailma teknologian ja tietokoneiden, ihminen menee syvemmälle ja syvemmälle sydämeen oppimiseen ja helpottamalla tavallinen kansa. Kaikki soveltamiseen ja ohjelmistojen kehitys on koodattu ja koonnut meille. Lähes kaikki tietokoneet ja sovelluksia tarvitsee joitakin komentoja toimii toivotusti. Joten tässä tulee aihe ohjelmointikieltä. Tietokone kieli on joukko eri komentorivejä annettiin tietokoneeseen halutun lähdön.

Suosituin tietokone kielet ovat C ++, C #, Java, .NET, ja HTML C ++ on kaikkein tehokkain. Kuitenkin keskustelemme eroista 'Java' ja '.NET' jäljempänä tässä artikkelissa.

Jaava
Java kehitettiin Sun Microsystems James Gosling. Se saa sen kaikkein syntaksi päässä suositusta kielistä C ja sen edeltäjän C ++. Java on yksinkertainen mutta tehokas kieltä käytetään mobiili, yritysten ja muiden high-end sovelluksissa. Se on pohjimmiltaan kieli plus suorituksen. Java on yksinkertainen ja toimii lähes kaikilla alustoilla, kuten Microsoft Windows, SunOS, Mac ja Linux. Se käyttää kolmannen osapuolen työkaluja ja palvelimien joten se on erittäin laaja ja tehokas.

Java liikkuvilla alustoilla toimii erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Suosituin alusta sisältää J2ME foorumi, joka käyttää perus Java GUID muuntaminen. Ensimmäinen aloitti Nokian alustalla, Java on virus-vapaa, nopea, helppo käyttää sovelluksen kieli. Java on tällä hetkellä suosituin tietokoneen kieli, koska se tarjoaa enemmän joustavuutta ja vakautta kuin mitään muuta kieltä..NETTO
NET on ohjelmointikieli, joka ilmestyi 13. helmikuuta 2002. Tämä kehys on tuottanut Microsoft Corporation. Se on tehty toimimaan vain Microsoft Windows-alustalla. Pohjimmiltaan sisältää koodit C-Sharp (C #), J-Sharp (J #) ja Visual Basic.NET. NET on myös melko voimakas kieli, mutta toisin kuin Java, se ei tue useita alustoja ja on vain koottu Windows. Se on vain ajoympäristö ja saa sen johdettu työkaluja vain Microsoft Corporation tehden tiukkaa ja joustamattomat toisin Java. NET on erittäin nopea ja tehokas arkkitehtuuri, joka on hyvin voimakas sinänsä. Se on ylivoimainen kehitysympäristö.

Yhteenveto:

1. Java on kehittänyt Sun kun NET on Microsoftin kehittämä.