Ero PDF ja XPSPDF vs. XPS

Portable Document Format (tunnetaan myös PDF) on yleisnimitys, joka on useimmiten liittyy Adobe PDF. Adobe PDF edustaa kaksiulotteinen asiakirjat tavalla, joka mahdollistaa niiden vaihdettava riippumaton ohjelmisto-, laitteisto ja käyttöjärjestelmä sovelluksen. Jokainen tiedosto koostuu kaikista ominaisuuksista Kaikkien kiinteiden layout 2D asiakirja, kuten tekstiä, fontit, kuvat ja 2D vektorigrafiikkaa Cthe uusin permutaatio Adobe PDF kuuluu kyky upottaa 3D piirustuksia asiakirjassa käyttämällä Acrobat 3D ( käyttäen U3D tai PRC).

XPS annotator (tai yksinkertaisesti nimellä XPS) on dokumenttien hallinnan, jonka avulla käyttäjälle mahdollisuuden katsella, merkitä, muuntaa, merkki ja tulostaa XPS asiakirjoja käytetään Microsoft Windows-alustalla. Aluksi asentaja XPS aktivoitiin kautta Windows Installer. Vuodesta 1. 22 version XPS, Inno Setup käytetään luomaan asentajalle. Aluksi .exe tiedostot luodaan ja puristetaan ZIP-muodossa. On olemassa kaksi tiedostoa, jotka sisältyvät tähän ZIP tiedostoon: lueminut- tiedosto ja tiedostoja käytetään ohjelmiston asentamista tietokoneeseen (Näistä muodossa .exe-tiedostot).

Adobe PDF on royalty ilmainen ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat lukea ja kirjoittaa PDF-tiedostoja joutumatta maksamaan mitään Adobe itse Cwho omistaa patentteja PDF ohjelmisto. On olemassa kolme erityistä käytetyt teknologiat käynnissä PDF-muodossa: osajoukko PostScript ohjelmointikieli, käytetään tuottaa ulkoasun ja grafiikka; fontin upottamisen (tai korvaaminen) järjestelmä, jonka avulla kirjasimia matkustaa asiakirjoja; ja jäsennelty tallennusjärjestelmän, käytetään niputtaa kaikki elementit ja liittyvän sisällön yhdeksi tiedostoksi (datakompressiolla missä se on tarpeen).

XPS on kyky lisätä merkintöjä kaikille Open XML Paper tiedot (tai OpenXPS) asiakirjoja. Ei toisin PDF-dokumentteja, XPS-asiakirjat tukevat Selitysten; kuitenkin, nämä ominaisuudet ovat melko rajalliset. Merkinnät XPS osaa liittää lukuisia sisältöä (kirjoitettua tekstiä, käsinkirjoitettuja muistiinpanoja, tai linkkejä web). On olemassa kolme vaihtoehtoa, joita käyttäjät voivat lisätä niiden asiakirjan: korosta merkinnät (joiden avulla käyttäjät korostaa riviä tekstiä tai kohdat), Tekstimerkintöjen, ja käsinkirjoitus (sekä tekstiä ja käsinkirjoitus avulla käyttäjät voivat lisätä muistiinpanoja tai muste muistiinpanoja järjestyksessä lipun tietoja viittaus myöhemmin).Yhteenveto:

1. Adobe PDF edustaa kaksiulotteinen asiakirjat tavalla, joka sallii sen vaihdettava riippumaton sen ohjelmiston, laitteiston tai käyttöjärjestelmän; XPS on dokumenttien hallinnan, jonka avulla käyttäjä voi katsella, merkitä, muuntaa, allekirjoittaa ja tulostaa XPS-asiakirjat.