Ero LG Optimus Pad ja Apple iPadLG Optimus Pad vs Apple iPad

Julkaisun jälkeen Apple iPad on ollut torrent uuden 'iPad kuten' laitteet, jotka ovat vying syrjäyttää sen tai ainakin saada palan kakusta. Optimus Pad LG on yksi uusimmista ja luultavasti yksi parhaista. Sen tärkein ero iPadista on käyttöjärjestelmä, että se toimii. Vaikka alun perin tarkoitettu älypuhelimille, Google 's Android on optimoitu tabletteja, versio 3. 0; tunnetaan myös Honeycomb. Tämä asettaa kaksi lähes tasa-arvoisia, koska iPad on omat sovellukset, mutta voi myös suorittaa iPhone apps ja kaikki Android sovellukset voidaan ajaa Honeycomb.

Laitteiston kannalta, Optimus Pad on selvä voittaja, koska se on varustettu Tegra 2 SOC nVidian. Tegra 2 on kaksi prosessorin ydintä ja hyvin kehittyneitä grafiikkaominaisuudet; Koska nVidia on valmistanut näytönohjaimia ammoisista ajoista lähtien. Apple 'oma A4 on ollut jo jonkin aikaa ja on jo johtuu päivitykseen mukaan Apple' s tavanomaiseen tapaan. Se suorittaa melko hyvin kuin Apple on mennyt paljon vaivaa, jotta käyttäjä voi 't työntää laitetta yli rajansa hyvä esimerkki, joka on rajoitus moniajon.

Kun näyttö, Optimus pad näyttö on pienempi kuin 9,7 tuuman näyttö iPhone; sen 8. 9 tuuman näyttö on hieman välillä yhteisen 10 ja 7 tuuman näytöt löytyy muissa laitteissa. Ruutu Optimus vaikka pystyy näyttämään 3D-kuvia; mutta se edellyttää, että käytät 3D-laseja, jotka voidaan ostaa erikseen.

Yksi suurista ominaisuuksista Optimus pad on sen kameroita. Se on edessä päin kamera videopuheluita ja 5 megapikselin Dual Lens kamera takana. Dual linssi Kamera voi ottaa 3D kuvia, mutta voit vain nähdä sen 2D ellet ole silmälaseja. IPad doesnt 't ole mitään kamera, vaikka pienempiä, mutta samanlaisia ​​laitteistoja, iPhone ei. Tämä on ollut ominaisuus kaikkein iPad käyttäjä 's toivelistalla.Kaiken kaikkiaan, Optimus tyyny on parempi vaihtoehto välillä koska se on paremmin silmälasit ja voi luultavasti enemmän kuin mitä iPad pystyy. Mutta jos todella haluat saada iPad, se voi olla parempi vain pidätellä jonkin aikaa, koska iPad 2 on aivan nurkan takana ja paljon paremmin silmälasit kuin edeltäjänsä.

Yhteenveto:

1. Optimus pehmuste toimii Android kun iPad toimii iOS
2. Optimus pehmuste toimii Tegra 2, kun taas iPad käyttää Apple 'oman A4
3. Optimus tyyny on pienempi näyttö kuin iPad
4. Optimus on kaksi linssiä kameraa, kun iPad doesnt 't ole mitään