Ero iMovie ja Final Cut iMovie vs Final cut

Ei ole epäilystäkään, että käyttö Apple iMovie on yksi ohjelmisto, joka on ollut erittäin suosittu innokas Applen tuotteita käyttäjä. iMovie on tuote, joka on suunniteltu pääasiassa ihmisten painopisteen ollessa kotikäyttäjille mahdollisuuden jakaa ja luoda multimedia hankkeiden ikätoverinsa, jotka käyttävät Mac-tietokoneita. IMovie voidaan yksinkertaisesti sanoa olevan videon kaappaaminen ja editointi ohjelma, jossa aloittelijoille kapealla joitakin tärkeitä koulutusta ja pelisäännöt, jotka olisi pitänyt seurannut. Final Cut Pro nimenä tarkoittaa on kehitetty ohjelmisto Apple käyttäjät, jotka voivat käyttää kehittynyt henkilöstön luomaan laadukkaita pala, joka on hyväksyttävä laatu, kun tehdään. Alla on kuinka kaksi ohjelmistoa luokkaa vertailla keskenään.

Suurin ero näiden kahden on videoiden laatu ja toimivuus, että voidaan tehdä. iMovie on kohderyhmä aloitteleville käyttäjille, joten mukana tulee helppokäyttöinen käyttöliittymä, kun Final Cut on suunnattu lähinnä ammattikäyttäjille. Sellaisena se on monimutkaisempi ja sen oppiminen on paljon suurempi kuin iMovie.

IMovien, voit lisätä videonimikkeitä, suorittaa yksinkertaisia ​​siirtymät yhden leikkeen alkuun seuraava ja pystyy viemään useisiin videoformaatteja, joka voidaan sitten edelleen säätää, mikäli yksi on jälkeen ammattitaitoa. Jos haluat vieläkin enemmän mielenkiintoisia videoita, sinun on ilo huomata, että iMovie tukee lisäksi animaation videoita. Videot luotu iMovie ovat keskimääräistä laatua.Jos asiantuntevat videot tarvitaan, jos toimintoja kuten luoda useita kerroksia äänen-, lopullinen leikkaus on itsestään selvä valinta. Vapaus, joka saa Final Cut mahdollistaa kehittäjä luoda laadukkaita videoita. Jos tarkkuus tarvitaan tietyn hankkeen Final Cut on ohjelmisto hyödyntää ja tämä on seurauksena lukuisia vaikutuksia, jotka ovat läsnä. Niistä tarjoamista ominaisuuksista Final Cut puuttuvat iMovie kuuluvat Multi-cam Synkronointi tuki, joka pystyy kantamaan useita kameroita yhdessä ja erän järjestyksessä kaapata, unohtamatta lukuisia ominaisuuksia, jotka Final Cut tarjoaa.
Käyttöliittymä iMovie käyttää on aivan erilainen kuin Final Cut. Vain kuusi iMovie leikkeet näkyvät aikajanalla, mutta ei tunne aikaa aikajanalla. Tämä tarkoittaa, että kokonaispituus projektin iMovie ei voida tietää. Final Cut toisaalta ei ole tätä ongelmia kaikki leikkeet ovat näkyvissä ja on aikajana ja tämä antaa tunteen aikaa hankkeen ja koko projektin pituus voidaan laskea helposti. Tila otetaan kaikki leikkeet Final Cut on pienempi kuin kuusi leikkeet miehittää iMovie.

Toinen etu, joka tekee Final Cut erotu iMovie on, että se tukee lukuisia kolmannen osapuolen laajennuksia, varmistaen, että eri videoeditoijille pystyvät olla lisäosia he löytävät tarpeen. Tämä tekee sisällön luomista varsin hauskaa ja nopea.

Jos mitä olet jälkeen on vain luoda useita videoita, jotka on laadukasta ja tavalliset ihmiset, iMovie on ihanteellinen valinta. Toisaalta, jos mitä etsit on huippuosaamista, ammattitaito ja laadukkaita videoita, ei ole muuta vaihtoehtoa, että olet vaan käyttää Final Cut.

Yhteenveto
Final Cut ja iMovie kaksi ohjelmistoja, joita käytetään videon editointiin ja tuotanto
Käyttö iMovie suositellaan amatööri video.
Final Cut Pro toisaalta on erityisen suotavaa ammattikäyttöön työpaikkojen
Ei ole mitään järkeä aikaa iMovie kun lopullinen leikkaus voi antaa koko aikataulu hankkeen
Kaikki hankkeet tarkastellaan lopullinen leikkaus niiden kertaa. IMovie sallii vain 6 hanketta ja näistä, niiden aika ei ole tiedossa.