Ero Viber ja Vonage Facebook SovellusViber vs Vonage Facebook-sovellus

VoIP on tullut erittäin suosittu siitä syystä, että se mahdollistaa rajoittamattoman puhelut ilman veloituksia telealan. Kun tiukasti tietokoneissa vain, nopea kehitys älypuhelimiin on myös tehnyt mahdolliseksi käyttää VoIP liikkeellä. Viber ja Vonage Facebook Application, yleisesti tunnettu Vonage App, ovat kaksi monista sovelluksista, jotka mahdollistavat VoIP puhelimessa. Niiden suurin ero on siinä, miten ne yhdistää puhelimeen. Viber synkronoi puhelinluettelon ja käyttää matkapuhelimen numeron yksilöllinen tunniste. Toisaalta, Vonage sovellus puuttuu tämä yhdentynyt koska se on melko erillään puhelimesta. Se edellyttää Facebook-tilin kirjautua sisään. Etu käyttää suosituin verkkoyhteisö on hyvin suuri todennäköisyys, että ystävät ovat siellä.

Saatavuus on myös toinen keskeinen tekijä. Vonage sovellus on saatavilla sekä iOS (iPhone, iPad, iPod) ja Android (HTC, Samsung, Motorola, jne.). Toisaalta, Viber on tällä hetkellä käyttökelpoinen iOS ainoa; vaikka Viber joukkue pyrkii saamaan sen Android pian.

Vain seurata ensimmäinen piste, Viber on paljon lievempi kuin Vonage sovelluksen. Voit silti nähdä yhteystietosi samalla tavalla paitsi, että ne, jotka käyttävät Viber on merkitty niin, että tiedät kuka soittaa ilmaiseksi. Se toimii huomaamattomasti taustalla ja vain keskeyttää, jos saat VoIP-puhelun yhteystiedoista. Sinun ei tarvitse huolehtia kirjautumalla sisään tai ulos Viber kuten teet Vonage sovelluksen. Vonage App voi kuroa umpeen, mutta, mutta se vaatii jonkin verran osaamista asennuksen aikana, jotta muuttaa tarvittavat asetukset. Viber on periaatteessa helpompi ja yksinkertaisempi käyttää kuin Vonage sovelluksen.Mikä 's hienoa Vonage sovellus on, että voit melko paljon tehdä useimmat Facebook tehtäviä se. Voit päivittää patsaita, jutella ystävien kanssa, ja lähettää ne viestit, vaikka heillä ei ole Vonage -sovellus; he tekevät täytyy olla se asentaa ennen voit soittaa heille. Viber ei ole tätä ominaisuutta, koska sitä ei ole liitetty osaksi Facebook.

Yhteenveto:

1. Viber synkronoi puhelinluettelon kun Vonage App synkronoi Facebook-tilin.
2. Viber ei ole vielä saatavilla Android kun Vonage App on.
3. Viber integroituu mukavasti puhelimen kanssa, kun Vonage App doesnt 't.