Ero Google Plus ja FacebookGoogle Plus vs Facebook

Sosiaalinen verkostoituminen on tällä hetkellä yksi parhaista tavoista tavoittaa miljoonia internetin käyttäjiä. Tämä toimii myös välitysmuotona mainonnan niille käyttäjille, jotka on tapa monia ilmaisia ​​sivustoja ansaitsevat rahansa. Tällä alueella on kaksi merkittävää nimiä, Facebook ja Google Plus. Suurin ero näiden kahden välillä on näkyvyyttä. Facebook voi olla ensimmäinen saitin, mutta se on varmasti suurin. Yli puoli miljardia tilaajaa kaikkialla maailmassa, niillä on hallitseva etumatka kaikkiin muihin sivustot, kuten Google Plus vain sen muutaman miljoonaa tilaajaa.

Vaikka Google Plus ei voi olla johdossa lähinnä koska ne ovat melko myöhään peliin, niiden suurin etu on kuuluminen Google, valtava yritys, jolla on vaikutusvaltaa ja kyky työntää uusia asioita kuluttajille. Niiden läsnäolo tietokoneet sekä älypuhelimet niiden Android OS, voi antaa heille merkittävän reuna tulevaisuudessa.

Monia samoja piirteitä esiintyy molemmissa sosiaalisia verkostoja. Voit ladata kuvia, lähettää ajatuksiasi, lähettää viestejä, ja jopa video chat. Mutta merkittävin toiminnallisuuden ero Google Plus ja Facebook on piireissä. Tämän ominaisuuden avulla Google Plus käyttäjät laittaa ystäviä ympyrää tai ryhmissä. Tämä antaa käyttäjälle paremman kontrollin siitä, kuka voi nähdä tai asioita, jotka ne lähettävät. Facebook voi myös ryhmittää ystäviä, mutta paljon vähemmän joustavuutta kuin Google Plus sallivat. Piirit on myös joitain viitteitä myös miten ryhmäviestit toteutetaan. Facebook, sinun täytyy perustaa ryhmän, nimittää ylläpitäjät, ja kutsua jäseniä, jotta voidaan aloittaa lähettämisen ryhmään viestejä. Google Plus, et vain antaa ystäviä ympyrän ja voit jo lähettää niitä ystäviä ryhmä viestejä; samat tulokset, paljon vähemmän vaivaa.Kohtalo Facebook ja Google Plus on vielä ratkaisematta, jossa on paljon tekijöitä hoitavat osuutensa. Juuri nyt, Google Plus tarvitsee houkutella enemmän Facebook 's käyttäjät ja Facebook täytyy pysäyttää peeving pois niiden käyttäjille.

Yhteenveto:

Facebook on paljon suurempi sosiaalinen verkosto kuin Google Plus

Google Plus on takanaan Google vaikka Facebook ei

Google Plus voit laittaa ystäviä piireissä vaikka Facebook ei