Ero Apple ja PCApple vs PC

On vaikea kuvitella maailmaa ilman tietokoneita. Siitä hetkestä niiden käyttöönoton, ne ovat suuresti vaikuttaneet ihmisten 'elämää kuin mikään muu elektroninen vempain on. Tänään jopa pikkulapsia voi toimia tietokoneita ja osaa käyttää erilaisia ​​ohjelmistoja.

Tämä johtuu nopea kehitys tietokoneita. Vaikka ennen oli vain jättimäinen tietokoneet, tänään on henkilökohtaisia ​​tietokoneita muodossa työasemia ja kannettavia tietokoneita. Jotkut kannettavat tietokoneet ovat saatavilla myös kuluttajille.

Kaksi suurimmista tietokoneen laitteiston ja ohjelmiston tuottajat ovat Apple ja IBM. Heidän kilpailu on johtanut laaja saatavuus tietokoneiden tänään. Niissä on eri käyttöjärjestelmiä tietokoneensa kanssa tarkoituksenaan tehdä tietokoneen käyttö helpommaksi kuluttajille.

Omena

Apple on yhdysvaltalainen yhtiö, joka tuottaa elektroniikka, tietokoneohjelmat, ja henkilökohtaisia ​​tietokoneita. Se perustettiin 1. huhtikuuta 1976 on kutsuttu kaikkein ihaillut yhtiö Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.

Sen Macintosh tai Mac-tietokoneille on tuottanut joitakin suosituimpia laitteisto tuotteita tietokone teollisuudessa, kuten iPod, iPhone, ja iPad. Sen ohjelmisto tuotteet ovat myös hyvin tunnettuja, kuten OS X -käyttöjärjestelmän, iTunes media-selain, iLife, iWork, Aperture, Final Cut Studio, Logic Studio, ja mobiili käyttöjärjestelmä, iOS.

Mac tietokoneet olivat ensimmäinen käyttäjille GUI, kuluttajatason grafiikka, joka tekee niistä käyttäjäystävällinen. Käyttäjät didn 't tarvitse tietää tietokone kieltä, jotta käyttää Mac-tietokoneita. Käyttäjät voivat vetää tiedostoja ja kansioita sijoitetaan työpöydälle. Mac-tietokoneet myös tulevat enemmän tyylikäs design.PC

PC on yleensä tietokone, joka voidaan käyttää suoraan yksilön. Se voi olla pöytäkoneen, kannettavan tai kämmentietokone. IBM on yksi johtavista henkilökohtaisen tietokoneen tuottajia maailmassa.

Levy käyttöjärjestelmä IBM tietokoneiden toimittaa Microsoft Corporation, joka esitteli Windows-käyttöjärjestelmän. Vaikka se ei ollut todellinen käyttöjärjestelmän, mutta oli add-DOS, se avasi tien PC 's tuloa maailmaan graafinen käyttöliittymä (GUI).

PC 's ovat halvempia kuin Macit, minkä vuoksi niitä laajemmin kuluttajat käyttävät nykyään. Toinen syy on, koska useimmat ohjelmisto saatavilla tänään toimii PC.

Yhteenveto

1. PC 's ovat edullisempia kuin Maceissa.
2. Useimmat ohjelmistot saatavilla markkinoilla tänään työtä tietokoneen, kun he eivät 't Mac.
3. Macit oli ensimmäinen, joka käyttää graafista käyttöliittymää (GUI), joka tekee tietokoneiden helpompi käyttää käyttäjien, kun taas PC 's tuli toiseksi ja kopioitu Mac.
4. Macit on suunnattu enemmän tyylikäs design, kun taas PC 's on suunnattu tuottavat enemmän kohtuuhintaisia ​​tietokoneita käyttäjille.