Ero Android 1. 5 ja Android 2. 1Android 1. 5 vs Android 2. 1

Vaikka Google 's Android rutiininomaisesti päivitetään, versionumerot olevasta tiedosta, että käyttäjät saavat eivät ole todella peräkkäinen. Android 1. 5 on ensimmäinen päivitys jälkeen ensimmäisessä versiossa ja on nimeltään' Cupcake ', kun taas versio 2. 1 on nimeltään' ? clair 'ja on neljäs päivitys jälkeen 1. 6 ja 2. 0. Koska 2. 1 tuli paljon myöhemmin kuin 1. 5, on odotettavissa, että paljon on muuttunut; aloittaen laitteiston ja koodin optimointeja tehdä koko laite nopeampaa ja tehokkaampaa.

Osana jatkuvaa kehitystä Google, käyttöliittymä Android on muutettu aika monta kertaa; Siksi käyttöliittymä versio 1. 5 ei ole sama kuin 2. 1. Muutokset toteutettiin lisätä intuitiveness käyttöliittymä ja tehdä siitä käyttäjäystävällisempi. Sen lisäksi muuttuu ruudulla, Android 2. 1 myös lisää tuen enemmän näyttöresoluutioilla verrattuna Android 1. 5; ei, että voit hyödyntää tätä, koska useimmissa puhelimissa käyttää vain yksi resoluutio. Mutta lisäsi päätöslauselmat antavat valmistajille enemmän vapautta suunnitteluun niiden yksiköissä.

Android sanottiin olevan multi-touch pystyy mutta alkuperäinen Android ja jopa 1. 5 ei ole tätä ominaisuutta. Kuten useimmat Android puhelimet luottavat kosketusherkkä näyttö enemmistöllä panos, se on yksi alue, jossa parannuksia ovat tervetulleita. Multi-touch ominaisuus mahdollistaa laitteen seurata kahden tai useamman erillisen paine pistettä näytöllä. Tämä mahdollistaa ominaisuuksia kuten nipistämällä zoomata ja paljon muuta. Sanotaan, että Google ei aktivoinut tämän ominaisuuden aiemmissa versioissa, koska he pelkäsivät, että he saattavat loukata joitakin patentteja. On olemassa tapoja osittain aktivoida multi-touch 1. 5, mutta ne ei tarvita 2. 1 multi-touch on aktivoitu ja käytetään monissa sovelluksissa.

Entistä selvä ero kaksi versiota Android on läsnäolo Microsoft Exchange tuki 2. 1. Tämä on ollut suuri puute Android, koska se julkaistiin tukea yrityksen sähköposti on yksi keskeisistä piirteistä yrityskäyttäjille. Se 's Lisäksi versiossa 2. 1 teki Android enemmän toteuttamiskelpoinen vaihtoehto älypuhelin.

Yhteenveto:1. Android 2. 1 on paljon enemmän optimointeja verrattuna 1. 5

2. Käyttöliittymä 2. 1 on hyvin erilainen kuin 1. 5

3. Android 2. 1 tukee enemmän päätöslauselmia kuin Android 1. 5

4. Android 2. 1 tukee multi-touch taas Android 1. 5 ei