Ero MS Office ja Open OfficeMS Office vs Open Office

MS Office ja Open Office ovat suosittuja ohjelmia, jotka käyttäjät haluavat. Vaikka molemmat ohjelmisto tarjoaa samat toiminnot käyttäjille, heillä on paljon eroja.

Kun tarkastellaan suosio, MS Office käytetään useammin kuin Open Office.

Open Office on vain yksi versio, joka on vapaasti ladattavissa. Toisaalta, MS Office on monta versiota, kuten Professional, Home and Student. Toisin kuin Open Office, MS Office ei ole ilmaista.

Open Office on avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että lähdekoodi on julkinen, ja sitä voidaan muuttaa ja räätälöidä yleisölle. Päinvastoin, MS Office ei ole avoimen lähdekoodin ja on oma ohjelmisto. Sinänsä julkinen ei voi tehdä muutoksia tai muokata sitä.

Puhuttaessa Graafisen käyttöliittymän, ne ovat erilaisia ​​MS Office ja Open Office. Vanhemmat MS Office-versiot, kuten Office 2003, oli menu-pohjainen järjestelmä, joka oli samanlainen kuin Open Office. Mutta tänään, MS Office käyttää nauhamainen käyttöliittymä.Open Office tarjoaa tukea kaikille MS Office tiedostomuotoja. Kuitenkin vain uusi MS Office tukee Open Office-asiakirjoja.

Calc on annettu nimi taulukkolaskentaohjelman Open Office, ja Excel on annettu nimi MS Office taulukkolaskenta. On myös nähty, että Open Office Impress on parempi sitten MS PowerPoint. Open Office Impress auttaa luomaan diaesityksiä helpommalla tavalla kuin MS Office PowerPoint.

Päivitykset Open Office on ilmainen taas se ei ole kuin että MS Office-päivitykset.

Yhteenveto:

1. MS Office käytetään enemmän kuin Open Office.
2. Toisin kuin Open Office, MS Office ei ole ilmaista.
3. Open Office on vain yhden version. Toisaalta, MS Office on monta versiota, kuten Professional, Home and Student.
4. Open Office tarjoaa tukea kaikille MS Office tiedostomuotoja. Kuitenkin vain uusi MS Office tukee Open Office-asiakirjoja.
5. Vanhemmat MS Office-versiot, kuten MS Office 2003, oli menu-pohjainen järjestelmä, joka oli samanlainen kuin Open Office. Tänään, MS Office käyttää nauhamainen käyttöliittymä.
6. päivitykset Open Office on ilmainen taas se ei ole kuin että MS Office-päivitykset.