Ero Skype 3. 0 ja TangoSkype 3. 0 vs Tango

Tango on yksi vaihtoehdoista, jotka piipahti vastaan ​​Skype iPhonessa. Molemmat ohjelmistot tarjoavat videopuhelut, mutta on monia ominaisuuksia, joita ei jaettu niitä. Riippuen etusija joko voisi todella olla parempi kuin muut. Skype 3. 0 on iPhone taas Tango toimii sekä iPhone ja Android-puhelimet. Vaikka Skype 3. 0 on iPhone, on olemassa muita versioita, jotka on tarkoitettu eri alustoilla, kuten Windows, Mac, Linux, Android, ja monet muut. Tämä antaa Skype reuna niin voit ottaa yhteyttä enemmän ihmisiä Skypessä 3. 0 kuin Tango.

Tarjota entistä saumattoman kokemuksen, Tango päättänyt mennä matkapuhelinnumero yhdentymistä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kirjautua sisään joka kerta kun matkapuhelinnumero olisi tunnistaa heti, kun liität. Haittapuoli on, että et voi yksinkertaisesti siirtää tilin yhdestä laitteesta toiseen rutiininomaisesti. Sano jos sinulla on iPhone ja iPad, jokainen laite olisi erillinen yhteystiedot. Skype, voit siirtää Android-puhelimesta, iPadiin tai jopa tietokoneen ja silti säilyttää sama yhteystieto ID; yhteystietoja ei tarvitse lisätä useita tunnuksia sinua varten.

Ominaisuus läsnä Skype että monet sen kilpailijat eivät noudata on pikaviestintä. Voit lähettää viestejä verkossa ystäviä Skypen 3. 0 aivan kuten silloin olet työpöydällä ja käy keskusteluja alueilla, joilla hiljaisuus on tarpeen. Ei voi olla asioita, jotka on käsiteltävä Tango sisällyttää pikaviestintä rikkomatta liittäminen iPhonen. Skype 3. 0 ei edes yritä integraation ja toimii täysin erillinen hakemus.Lopuksi yksi tärkeimmistä tasapeliä Skype on sen kyky soittaa puhelimet, jotka eivät ole Skypessä; tai jopa verkossa. Tämä saavutetaan Skypen 'tiloja, jotka siirtää puhelun VoIP standardin puhelu väliaine. Sinun täytyy maksaa Skype pientä maksua mutta säästö on hyvin selvä, kun soitat jollekulle toisesta osassa maailmaa. Koska Tango on vain ohjelmisto ja sen päättäjät eivät ole infrastruktuuria, joka Skype on, se on helppo sanoa, että tämä ominaisuus ei näytä lähiaikoina.

Yhteenveto:

1. Skype on saatavilla lähes kaikilla alustoilla, kun Tango on käytettävissä vain iOS ja Android alustoilla
2. Skype käyttää eri käyttäjätunnusta ja salasanaa, kun Tango käyttää sinulle matkapuhelinnumero
3. Skype on pikaviestintä vaikka Tango ei