Ero ISDN ja PSTNISDN vs PSTN

'PSTN' tarkoittaa 'Yleinen puhelinverkko' ja 'ISDN' tarkoittaa 'Integrated Services Digital Network.'
Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä näiden kahden välillä on, että PSTN linjat ovat analogisia taas ISDN ovat digitaalisia. Kun verrataan kahden verkon, PSTN linjat käytetään pien- ja ISDL käytetään suurempia yrityksiä.

Toisin kuin ISDN, PSTN käytetään enimmäkseen yksittäisiin linjoihin yrityksille tai yrityksille, jotka tarvitsevat ADSL. Integrated Services Digital Network, voi ajaa jopa 2, 10, 20 tai 30 kanavaa, jotka voidaan ajaa yhdellä rivillä.

ISDN kutsutaan myös piirikytkentäiseen puhelinverkkoon järjestelmä, joka on suunniteltu digitaalisen datan ja Voice over tavallisiin puhelimiin. Toisin kuin PSTN, ISDN tarjoaa paremman äänenlaadun. Lisäksi ISDN tarjoaa 128 kbit / s, mikä on todella hyvä Internet. PSTN on se haitta, että se ei tee mahdollisimman paljon käyttöä laajakaistan.

Yksi tärkeimmistä piirteistä Integrated Services Digital Network on, että se yhdistää sekä puheen ja datan samassa linjassa, joka ei ole käytettävissä tavallisen puhelimen johdot. Käytettäessä ISDN, voidaan tehdä nopeammin puheluita kuin käytettäessä PSTN.

PSTN on ensin luotu käyttämällä vaihteleva analogisten signaalien ja käsikäyttöinen keskukset. Myöhemmin nämä keskukset korvattiin auto keskukset ja sitten digitaalinen kytkentä teknologioita.Se oli vuonna 1991, että ISDN on kehitetty. Vasta vuotta myöhemmin, että se oli todella saatavilla yleisön. Perustaso Interface, Primary Rate Interface, ja laajakaista-ISDN ovat kolmenlaisia ​​ISDN käytettävissä.

Vaikka PSTN ei salli kahta samanaikaista yhteyttä, se on sallittua ISDN. Tämä tarkoittaa sitä, että kaksi samanaikaista yhteyttä, kuten puhelin, faksi, tiedonsiirron, faksilla tai video voidaan käyttää.

Yhteenveto:

1. puhelinlinjan ovat analogisia taas ISDN ovat digitaalisia.
2. Verrattaessa kaksi verkkoa, PSTN linjat käytetään pien- ja ISDL käytetään suurempia yrityksiä.
3. ISDN tarjoaa 128 kbit / s, mikä on todella hyvä Internet. PSTN on se haitta, että se ei tee mahdollisimman paljon käyttöä laajakaistan.
4. Vaikka PSTN ei salli kahta samanaikaista yhteyttä, se on sallittua ISDN.