Ero Update ja päivitysUpdate vs päivitys

Päivitykset atk-laitteet ja ohjelmistot ovat laikkuja koodia, joka vapautuu, jotta voidaan käsitellä tiettyjä asioita tai aktivoida tiettyjä toimintoja. Tarve vapauttaa päivityksen johtuu siitä, että on olemassa tiettyjä ongelmia, jotka eivät ole ilmeisiä ennen tuotteen vapautetaan. Valmistaja vain havaitsee ongelmat kerran käyttäjät raportoivat ja pyytää apua. Päivitys on teko korvaa tuotteen uudemmalla, ja usein ylivoimainen, version tai vastaavaan tuotteeseen. Siksi päivitys muuttaa nykyisen tuotetta, kun päivitystä täysin korvaa sen.

Kun se tulee taajuuden, päivitykset tapahtua paljon harvemmin kuin päivityksiä. Välttämätön osa päivitys on lisätty uusia ominaisuuksia; jonka kehittäminen vie aikaa. Useimmat kunnioitettavat yritykset puuttua ongelmiin nopeasti. Tämän vuoksi, olet todennäköisesti löytää enemmän kuin muutama päivityksiä saatavana he keksivät ratkaisuja jokaisen ongelmaan.

Kaupallisista ohjelmisto on myös kysymys kustannuksista. Päivitykset ovat aina ilmaisia, koska ne eivät ole erillisiä ohjelmistoja vaan on tarkoitettu vain muuttaa olemassa olevan asennuksen. Toisaalta, päivitykset ovat erillisiä eivätkä tarvitse vanhempi ohjelmiston toiminnan. Voit odottaa maksaa täyttä hintaa päivitykseen, vaikka jotkut tarjoavat alennuksia niille, jotka omistavat vanhemman version. Tämä ei ole oikeastaan ​​sovellettavissa, kun se tulee vapauttaa ohjelmistoja, koska ne eivät maksa mitään käyttää ensiksi.

Kun uusi päivitys on julkaistu, ihmiset kannustetaan ladata ja asentaa sen ratkaista tai estää ongelman. Tämä on sitäkin tärkeämpää, kun päivitys korjaa tietoturvavirhe ohjelmisto, joka voidaan käyttää hyväksi. Päivitys vain tarjoaa uusia ominaisuuksia ja useimmat käyttäjät, jotka ovat tyytyväisiä siihen, mitä he ovat tai eivät näe tarvetta käyttää enemmän, voi kieltäytyä ostaa uudemman version. Monet ihmiset usein ohittaa kaikki muut päivityksen kustannusten minimoimiseksi kun vielä pystyy parantamaan vauhtia silloin tällöin.

Yhteenveto:1. päivitys on laastari, joka on saatavilla sen jälkeen, kun tuote on luovutettu, usein ratkaista ongelmia tai virheitä, kun päivitys on korvata vanhemman version yhden tuotteen uudempaan

2. Tähän voi olla monia päivityksiä jonkin tietyn tuotteen, mutta vain harvat päivityksiä

3. Päivitykset ovat usein ilmaisia ​​taas päivityksen maksaisi rahaa