Ero Windows Phone 7 (WP7) ja Nokia SymbianWindows Phone 7 (WP7) vs Nokia Symbian

Vertailut Windows Phone 7 ja Symbian ovat varsin siinä järjestyksessä kuin ne ovat molemmat kiinteässä yhteydessä Nokia. Symbian, kuten monet meistä jo tietävät, oli Nokia 'lippulaiva käyttöjärjestelmä niiden ominaisuus ja älypuhelimet. Viime päivinä Nokia on ilmoittanut, että se lopettaa Symbian hyväksi Microsoftin' s Windows Phone 7. Tämä johtaa meidät kysymys, miksi äkillinen muutos?

Windows Phone 7 on Microsoftin, ohjelmisto jättiläinen. Se luotiin korvaamaan hyvin vanha Windows Mobile alustalla. Se oli tarkoituksella kirjoitettu tyhjästä hyödyntää uusia laitteita ja poistaa kaikki vanhat laastarit ja korjauksia, jotka lisättiin tarjoamaan paremman toimivuuden. Tämän vuoksi Windows Phone 7 on nopeampaa ja tehokkaampaa kuin Symbian. Yksi uudempi laitteisto lisäyksiä viime vuosina on kosketusherkkä näyttö. Tämä on yksi alue, jossa Windows Phone 7 näyttää sen paremmuudesta Symbian.

Vaikka Windows Phone 7 on melko uusi, se on kerännyt paljon höyryä, ja kehityksen odotetaan jatkuvan enemmän laitteisto päättäjät ovat hyväksymisestä OS. Nokia on suurin puhelin valmistaja, joka käyttää Symbian. Ja päätös mennä Windows Phone 7, se on jättänyt Symbian ilman selkeää kapuhelinvalmistaja takana. Tämä johtaisi todennäköisesti hitaampi kehittyminen OS.Symbian oli suurin käyttöjärjestelmä älypuhelimille aiemmin. Kynnyksellä iPhone iOS ja Android OS, se on kasvattaneet kilpailua sekä Symbian ja Windows Mobile. Microsoft tunnustettu merkkejä ensimmäinen ja päättänyt lopettaa kehittämiseen Windows Mobile ottaa käyttöön uuden ja parannetun käyttöjärjestelmän älypuhelimiin joka myöhemmin tunnettiin Windows Phone 7. Symbian myöhemmin seurasi Symbian ^ 3, mutta se oli kyse liian vähän liian myöhään. Symbian ^ 3 on vain esillä pari Nokian puhelimissa ennen ilmoitusta kumppanuuden Microsoftin kanssa.

Yhteenveto:

1. Windows Phone 7 on Nokian 'tulevaisuuden kun Symbian on sen ohi.
2. Windows Phone 7 on tarkoituksella rakennettu uutta laitetta kun taas Symbian isn 't.
3. Windows Phone 7 on optimoitu kosketusnäyttölaitteissa kun Symbian ei ole.