Ero NHibernate ja LinqNHibernate vs Linq

LINQ

LINQ sanoista Kieli-Integroitu kysely. Periaatteessa LINQ käsitellään nykyisen tietokannan kehittämismalli yhteydessä Olio-ohjelmointi Model. Kuitenkin kattava tuki LINQ tarvitsee laajennuksia käytetyllä kielellä koska Linq ei ole täydellinen Orm (ORM) työkalu. Tällaiset laajennukset tehostaa tuotantoa ja tehokkuutta, mikä tarjoaa lyhyempiä, mielekkäämpää ja ilmaisuvoimaisempi syntaksin manipuloida tietoja.

LINQ on ohjelmoinnin malli, joka esittelee kyselyitä ensiluokkainen käsite mihinkään Microsoft NET kieli. Toisin sanoen, se pidetään hakujen kieli ensisijaisesti hyödyntää MS SQL Server. Monet löytää Linq melko käyttökelpoinen pienemmissä sovelluksissa, joissa tarvitaan tietokanta ei ole merkittävä.

NHibernate

NHibernate on avoimen lähdekoodin Orm tai ORM ratkaisu Microsoft .NET alustalla. Se on kehitetty samoin kuin Java 's Lepotila kirjasto, joka tarjoaa palveluja jatkaa NET vastustaa ja taustalla tietokannasta.Se on suunnattu ensisijaisesti kehittäjien keskittyy verkkotunnuksen sijaan tietokannasta. NHibernate voidaan soveltaa juuri mitään tietokannan hallintajärjestelmän (DBMS).

Heikommassa asemassa olevat, ilman intellisense, NHibernate on rajallinen istä kieli. On kuitenkin varsin joustavia suhteen erilaisia ​​esineen määritelmiä, joita voidaan kuvata taulukkoon rakenteisiin. NHibernate esittelee enemmän vaihtoehtoja, koska kukaan voi nipistää paljon näkökohtia suhteen tietojen saatavuutta. Se on lähes rajaton.

Yhteenveto:

1. Linq, tietokanta on jo olemassa, ja suhteita ja ohjelmointia on riippuvainen siitä, miten tietokanta on määritelty.
2. Toisin Linq, NHibernate on avoimen lähdekoodin.
3. NHibernate on ORM työkalua Linq on epätäydellinen ORM väline, koska se tarvitsee lisää laajennuksia.
4. Linq on ensisijaisesti hakujen kieli taas NHibernate on rajallinen istä kieli.
5. Linq on paljon hyödyllisempää pienissä sovelluksissa, joissa ei ole massiivinen riippuvuus tietokantoihin.