Ero Facebook ja NetlogFacebook vs Netlog

'Eri aivohalvauksia eri ihmiset' lienee paras tapa kuvata, miten ihmiset valitsevat joka saitin tai blogiin alustan käyttää. Jos et 't jo tili minkään saitin, haluaisitko mieluummin valita suosituin, tai jotain muuta, joka antaa silti liittää ystävien?

Lähtien helmikuussa 2004, Facebook on kasvanut yhdeksi suosituimmista sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja ympäri maailmaa. Alusta on saatavilla useilla kielillä, ja se 's pohjimmiltaan paikka verkossa käyttäjät voivat liittää ystäviensä kanssa. Kuten tyypillistä sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, Facebook avulla voit lähettää tilapäivityksiä kaikille, tai vain oman joukko ystäviä, näkymä, voit lähettää kuvia, liittää verkkoihin ja käyttää monia sovelluksia.

Netlog, toisaalta, on myös sosiaalisen verkostoitumisen palvelu omistaa Netlog NV / SA. Aiemmin nimellä Facebox ja Bingbox, tämä belgialainen sivustolla on erityinen tavoite: Nuoret Euroopan alueella. Tämä on juuri se syy, miksi, lisäksi Englanti, Netlog on saatavilla myös Puola, Portugali, Romania, Venäjä, Ruotsi ja muutamia muita eurooppalaisia ​​kieliä.

Aivan kuten Facebook, Netlog voi käyttää ilmaiseksi, mutta käyttäjien on rekisteröidyttävä sivustolle. Yksi huoli, että vanhemmat Facebook ja jopa MySpace käyttäjät ovat, on turvallisuus tiedon, että heidän lapsensa julkaisemalla Internetissä. Onko tämä ongelma Netlog, too? Ei välttämättä, koska kokonaisvaltaisesti siten, Netlog näyttää tarjoavan turvallisempi ympäristö online-käyttäjille. Netlog voit täysin estää käyttäjiä, jotka eivät ole ystäväsi 'lista. Kun nimesi etsitään vain ennalta sovittuja version näytön kuva näytetään.

Sikäli kuin shoutouts mennä Netlog, se on sama kuin tilapäivityksiä Facebook. Netlog avulla voit lähettää shoutouts pääsee kaikkien omassa ikä taajuuksia, ja sen avulla voit lähettää sähköpostiviestejä suoraan toiselle henkilölle '', joka on ominaisuus läsnä myös Facebookissa.Yhteenveto:

1. Facebook on enemmän maailmanlaajuinen yleisö, kun Netlog on erityisesti suunnattu Euroopan nuorison yleisöä.

2. Facebook on hyvä turvallisuus ominaisuuksia, kun taas Netlog on vielä parempi, tiukempi ja helppo käyttää yksityisyyden ominaisuuksia.