Ero Twitter ja TweetTwitter vs Tweet

Twitter on vain yksi uusimpia verkkopalveluja ovat keränneet laajaa suosiota ja on jopa soluttautunut valtamediassa. Useimmissa TV-verkkojen on yksi tai useampi osoittaa, että pyytää yleisön reaktiot Twitterin kautta. TV isännät puhuvat usein viserrys ja tweets ikään kuin ne ovat vaihdettavissa, mutta ne eroavat selvästi toisistaan. Twitter on palvelu, ja se on myös nimi, joka on kuljettaa sivustoon. Vertailun tweets ovat viestejä, jotka lähetetään viserrys.

Twitter on sosiaalisen verkostoitumisen ja viestipalvelu, jossa käyttäjät voivat lähettää ajatuksiaan 140 merkkiä tai vähemmän, kuten kuuluisa tag-linja kulkee. Henkilö, joka tilaa Twitter voi lähettää viestejä hänen sivulle ja kaikki hänen seuraajansa saada ilmoituksen siitä, mitä hän juuri Twitted. Seuraajia ovat ne, jotka päättivät tilata yksilön tai ryhmän 's tweets. Tämä voidaan tehdä menemällä että käyttäjä 's sivulle ja napsauttamalla seurata.

Twitter käyttää yksinkertaista mutta tehokasta valvonta- yli tweets käyttämällä ennalta merkkiä. Suosituin etuliite on hashtagin (#), jota käytetään tunnistamaan tärkeitä avainsanoja visertää. Se voisi olla nimi tärkeä henkilö, paikka, tai aihe, joka on huomattava merkitys. Tweets voidaan sitten etsitään keskeiset aiheet tekemällä erityisiä hashtags hakukenttään. Twitter on myös kyky seurata mitkä aiheet ovat trendit, antaa välähdyksen siitä, mitä on tällä hetkellä suosittu Twitterin käyttäjiä. Sen lisäksi hashtagia, kirjain d käytetään myös liittää käyttäjätunnuksen lähettää viestejä yksityisesti sijaan yleisradio sitä kaikille. Merkki @ on myös edeltää sen käyttäjätunnuksen, jotta viitata tietyn käyttäjän tai luokitella piipittää vastaukseksi että käyttäjälle.Vaikka suurin osa tweets viserrys ovat pelkästään tyhjäkäynnillä ajatuksia käyttäjiä eikä sillä ole merkittävää merkitystä muille, alusta on käytetty myös nopeasti levittää tietoa on paljon ihmisiä tai kerätä tietoja tai lausuntoja tietyissä aiheista, jotka ovat ajankohtaisia ​​tapahtumia. Monet ihmiset viihdeteollisuus on viserrys tilejä miljoonat fanit seuraajina. Se toimii suora yhteys fanit ja ohittaa kaikki perinteisen median.

Yhteenveto: