Ero Alfresco and ShareAlfresco vs Share

Alfresco on Enterprise Content Management järjestelmä, jota voidaan käyttää Microsoft Windows ja UNIX tietokonejärjestelmiä.

Se on kaksi variaatiota: Alfresco Community Edition, joka on vapaa ohjelmisto ja Alfresco Enterprise Edition, joka on kaupallisesti ja oma lisensoidun ohjelmiston.

Alfresco kuin Enterprise Content Management alusta on järjestelmä, joka toimii kuten avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. Koska Enterprise Content Management alustan, se on järjestelmä suunnattu auttaa organisaatio hoitaa tietoa kuorman ja jäsentymätön tietosisältö. Se tarjoaa monimuotoisuutta ja paikkoja sisällön sijoittelun ja varastointi. Sen tärkein tavoite on yksinkertaistaa pääsy yrityksen tiedot ja optimoida turvallisuustaso keskeisiä tietoja.

Järjestelmä koskee organisaation 's sisältö, asiakirja, tiedot ja asiakirjat, jotka muodostavat pohjan organisaation ja sen yrittäjyyteen ponnisteluja. Järjestelmä pyrkii on hallintorakenne erilaisia ​​tietoja ja sisältöä, joka sisältää asiakirjoja, web-sisällön , tiedot ja kirjaukset, tiedon ja kuvien. on myös saatavilla arkistoon ja arkistojen tietojen tallentamiseen yrityksen.

Yksi syy, miksi Alfresco on yhä suositumpaa kuin Enterprise Content Management järjestelmä on, että se on edullinen pienellä alkuinvestointeja ja edulliset kokonaiskustannukset. Nämä kaksi etua johtuvat ensisijaisesti Alfresco 's avoimen lähdekoodin luonne. On tulossa vaihtoehto muille Enterprise Content Management järjestelmiä, koska sen tehokkuutta ja vaikuttavuutta. Alfresco on myös helppo asentaa, puhdas ja yksinkertainen käyttöliittymä, joka helpottaa ihmisiä oppimaan , selata ja käyttää ohjelmistoaToisaalta, Share on rakennettu osana Alfresco Enterprise Edition sekä dokumenttien hallinta, web-sisällön hallinta, sisällön alustan, ja rekisterihallinnon. Jaa on selainpohjainen alustan sosiaalisen sisällön hallinta ja yhteistyötä. Alustana, sillä on sosiaalinen ominaisuuksia, kuten tila, tunnisteet, sisällön aktiivisuus tai aktiivisuuden syötteitä. Sovellus tarjoaa myös joukkue työkaluja ja ominaisuuksia, kuten asiakirja kirjasto, blogi, wiki jakso, kalenteri, ja haku. Virtuaalitiimit hankkeisiin ja yhteisön, henkilökohtainen kojelauta, ja sisällön luomiseen.

Share on sovellus, joka toimii selaimen alustalla. Se yksinkertaistaa syömällä ja tietojen jakaminen virtuaalitiimit joka auttaa lisäämään ja parantamaan tuotantoja. Nämä virtuaalitiimit voidaan hajottaa tai löydetty eri puolilta maailmaa tekemällä Share tehokas viestintäväline ja yhteistyötä ihmisten ja niiden sisällöstä. Muut käytön vaikutus sovelluksen vähenevät kaistanleveyden vaatimukset ja pääosa sähköpostimäärän joukkueen jäsenistä.

Yhteenveto:

1. Alfresco on tuotenimi yleinen Enterprise Content Management järjestelmä, joka on
kuvataan avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. Samalla Jaa on erityinen sovellus
Alfresco Enterprise Content Management järjestelmä
2. Sen lisäksi Share, Alfresco Enterprise Content Management järjestelmä on myös
lisäsovelluksia tai tuotteita, kuten dokumenttien hallinta, web-sisällön
hallinnan, sisällön alustan, ja rekisterihallinnon.
3. Jaa kaikuja yksinkertaisuus ja tehokkuus Alfresco järjestelmän. Se myös toimii kuten
avoimen lähdekoodin ohjelma.
4. Jaa käsitellään mikrotason settingC virtuaalinen joukkueet, jotka tuottavat sisältöä. Päällä
Toisaalta Alfresco käsittelee makroympäristön joka käsittelee kaikkia keinoja
sisältöä.
4. Osuus on enemmän keskittynyt viestintä, yhteys, ja yhteistyö taas Alfrescon
koskee 'iso kuva', yleensä, tai yleistä suorituskykyä.
5. sovelluksen selaimessa alustalla, Jaa voidaan helposti käyttää sosiaalisen verkottumisen
sivustoja toimisto suunta. Nesteen yhteys tekee jakaminen ja siirto
sisällön helpompaa ja tehokkaampaa.
6. Sekä Alfresco (järjestelmänä) ja Share (tuotteena) ovat saatavilla helposti ladattavia.
Niitä voidaan myös yrittänyt verkossa kiinnostuneille osapuolille. Online tukijärjestelmä on myös